Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić Split Tommy lovi svoj jubilarni deseti Kup!

Split Tommy lovi svoj jubilarni deseti Kup!

Prva stepenica je polufinalna utakmica s domaćinom završnice MNK Našicama

Pred nama je final-four Kupa Hrvatske. Split Tommy još samo dvije stepenice dijele od prvog trofeja u sezoni, čak desetog u povijesti u ovom natjecanju.

Na put u Našice Splićani idu iznimno motivirani da osvoje prvi ovosezonski trofej i donesu ga u svoj grad. Neće biti lako, ali uz veliko zajedništvo koje krasi ovu generaciju mogu do svog cilja. 

Prva stepenica je polufinalna utakmica s domaćinom završnice MNK Našicama. Iako se radi o nominalno najlakšem protivniku, domaćini su uvijek opasni i ne treba sumnjati da će dati sve od sebe u ovom, za njih povijesnom susretu. Neovisno tko stoji s druge strane, za splitski sastav ova je polufinalna utakmica trenutno označena kao najvažnija i nema nikakve sumnje da će joj tako i pristupiti.

Svi igrači su zdravi, spremni, motivirani i napeti, pa s velikim nestrpljenjem očekujemo početak završnice kupa.

Utakmica je na rasporedu u subotu (24.03.) u 19 sati dok se drugi polufinalni susret između HMNK Vrgorca i Futsal Dinama igra u 21:15. Finale je predviđeno u nedjelju (25.03.) u 18 sati.

Vaša reakcija na temu