Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: JUŠO Split SPLITSKI SPORTAŠI ZA VUKOVAR: Na inicijativu Javne ustanove športski objekti Split donirat će se sportske memorabilije

SPLITSKI SPORTAŠI ZA VUKOVAR: Na inicijativu Javne ustanove športski objekti Split donirat će se sportske memorabilije

Ova akcija se odvija u sklopu manifestacije 'Dani športa grada Splita'

 Ovog će vikenda Split definitivno biti grad sporta. Naime, u organizaciji Javne ustanove Športski objekti u subotu i nedjelju održat će se 'Dani športa grada Splita' kako bi se djevojčice i dječaci upoznali što im se nudi u 'najsportskijem gradu na svitu'.

Svi objekti kojima upravlja JUŠO, a to u ovoj akciji podrazumijeva Sportski centar Gripe, Sportski centar Poljud, Sportski centar Park mladeži i Sportski centar Tenis na Firulama, bit će na raspolaganju djeci, koja će se moći okušati u nogomet, atletici, rukometu, košarci, malom nogometu, boksu, judu, karateru, taekwondou, streljaštvu, stolnom tenisu, dizanju utega, plesu, tenisu, odbojci, gimnastici, hrvanju, mačevanju, plivanju, vaterpolu, sinkroniziranom plivanju, ronjenju, skokovima u vodu...

Ukupno će, od jutra od mraka, tijekom subote i nedjelje u sportskim objektima Javne ustanove, u suradnji s klubovima korisnicima termina, biti predstavljena 32 sporta.

- Po reakcijama i najavama djece, po zainteresiranosti, čini se da su 'Dani športa grada Splita' pun pogodak. Dugo smo pripremali ovaj vikend, klubovi su se odmah odazvali, a osim tog sportskog dijela bit će još zanimljivih događanja. Na Gripama i na bazenima u Poljudu bit će postavljeno niz štandova, organizirana je i likovna radionica za najmlađe, a Nastavni zavod za javno zdravstvo u subotu će besplatno vaditi krv, određivat će indkes tjelesne mase, mjeriti tlak. Ovo su prvi 'Dani športa grada Splita', vjerujem da će postati tradicionalni - kazala je voditeljica projekta Edita Grubišić iz Javne ustanove Športski objekti.

Inače, za vrijeme 'Dana športa grada Splita' odat će se počast Vukovaru, svi klubovi sudionici manifestacije sudjeluju u akciji 'Splitski sportaši za Vukovar' na način da poklone dio svog kluba, a sve to bit će izloženo na ulazu u SC Gripe.

Vaša reakcija na temu