Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Splitski trener Domagoj Kujundžić s mostarskim Studentom izborio plasman u Prvu ligu BIH-a

Splitski trener Domagoj Kujundžić s mostarskim Studentom izborio plasman u Prvu ligu BIH-a

Njegova momčad je u finalu pobijedila Grude rezultatom 3:0

Splitski trener Domagoj Kujundžić izborio je s košarkašima mostarskog Studenta plasman u Prvu ligu BIH-a! Nakon što su Mostarci regularni dio prvenstva bili najuvjerljiviji i završili na prvom mjestu ljestvice, istim tempom su nastavili i u razigravanju, gdje su u finalu pobijedili Grude s uvjerljivih 3:0, pa će tako sljedeće sezone igrati u elitnom društvu BH košarke.

Kujundžić je tako na najbolji mogući način zaključio sezonu, a još nije sigurno hoće li mostarske 'studente' povesti i u sljedeću. 

Podsjetimo, Kujundžić je dugi niz godina radio u omladinskoj školi Splita, 2014. godine osvojio je i kadetsku titulu s generacijom igrača koju je predvodio Mate Kalajžić, bio je i pomoćni trener prve momčadi, dok je s Piksijem Subotićem osim na klupi Splita sjedio i na onoj Cedevite.

Vaša reakcija na temu