Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Splitski veterani osvojili drugo mjesto u Sloveniji

Splitski veterani osvojili drugo mjesto u Sloveniji

U finalu su sa 5:3 bili bolji Mađari

Vaterpolisti splitske Magle 1975 na netom su završenoj europskoj smotri u Sloveniji osvojili drugo mjesto. U veteranskoj konkurenciji iznad 40 godina u finalu je bolji bio mađarski Oazis sa 5:3. U prvom susretu na turniru Splićani su sa 12:3 potopili srpske Somove, da bi potom svladali i Romu sa 6:5. U trećem kolu u skupini bolji je bio Oazis 10:5, a u polufinalu Magla je s 10:4 svladala domaći Kranj. U finalu su pak s 5:3 bili bolji Mađari na čijim je vratima bio trostruki olimpijski pobjednik Zoltan Szecsi. Inače, Magla je osnovana 2009., a ovo im je bio prvi značajniji euro nastup.  Zbog privatnih i poslovnih obveza Magla je bila lišena pomoći Marija Oreba, Višeslava Sarića i Mitje Travnikara

U Sloveniji su nastupili: 

Dario Bojčić, Jakša Buljan, Ranko Kučas, Marko Pavičić, Mario Vuco, Vladimir Vuco, Marko Denković-Kraljev, Mateo Jurić, Leonard Juras, Boris Milošević, Željko Ivanišević, Deni Mandić, Mirko Grljušić, Toni Smirčić, Nebojša Kirigin, .Daniel Luković, Nikola Ćurković, Marjan Arapović.


U Sloveniji su nastupile još dvije splitske ekioe. Stari As u kategoriji iznad 30 godina bio je peti, a Veteran 70+ u kategoriji iznad 45 godina završio je na trećem mjestu. Četvrti su pak u toj kategoriji bili dubrovački veterani. 

Idućeg ljeta, točnije krajem kolovoza na redu je svjetska smotra, a domaćin je južnokorejski Gwangju. 


Vaša reakcija na temu