Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Na HNTV-u nije analiziran start Mora na Saidu, a Ante Vučemilović Šimunović smatra da je Dinamo oštećen za jedanaesterac

Na HNTV-u nije analiziran start Mora na Saidu, a Ante Vučemilović Šimunović smatra da je Dinamo oštećen za jedanaesterac

Da je htio, Fomitschow je mogao maknuti ruke - rekao je Vučemilović Šimunović

Ante Vučemilović Šimunović, koji je donedavno dijelio pravdu na prvoligaškim terenima, komentirao je odluke Tihomira Pejina u derbiju Duinama i Hajduka (0:1) u emisiji 'Treće poluvrijeme' HNTV-a.

No, uopće nije analiziran duel Mora i Saida, kojega je Mateo Beusan ocijenio prekršajem, prikazano je tek igranje rukom Letice...

- U ovoj situaciji vratar gostiju je bio koljenom na crti, međutim vidljivo je da je njegova desna ruka desetak centimetara u terenu za igru. Sudac je trebao suditi direktan slobodan udarac i isključiti vratara gostiju - rekao je Vučemilović Šimunović.

Za Saidov pogodak, koji je poništen zbog zaleđa, je konstatirao da se igrač 'bijelih' nalazi ispred igrane lopte, odnosno da je odluka suca ispravna.

Za 79. minutu i jedanaesterac za Dinamo je rekao::

- Sudac je dosudio kazneni udarac zbog igranja rukom igrača 'bijelih' koja smeta na putu lopti prema vratima. Sudac je propustio dosuditi prekršaj napadača nad obrambenim igračem. On je ovdje pogriješio.

Nakon toga je konstatirao da je Doumbiji ispravno pokazan žuti karton zbog prekršaja s leđa na Ohandzi, a potom je kod trenutka kada je Fomitschowa lopta pogodila u ruku prokomentirao sasvim drugačije od Beusana.

Mišljenja sam da je bio kazneni udarac jer lopta dugo putuje. Dovoljna je vremenska udaljenost da igrač može očekivati da će ta lopta završiti na njegovim rukama. Možda nekome neće biti prihvatljivo, ali smatram da igrač, da je htio, mogao je maknuti ruke. Po mom mišljeju je trebao biti dosuđen kazneni udarac - kazao je Vučemilović Šimunović.

Vaša reakcija na temu