Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SRAMOTA U MAKSIMIRU: Torcidaši nisu mogli unijeti obilježja s prekriženim HNS, a na izlasku je došlo do kratke tučnjave!

SRAMOTA U MAKSIMIRU: Torcidaši nisu mogli unijeti obilježja s prekriženim HNS, a na izlasku je došlo do kratke tučnjave!

Prvo nisu navijačima dali da izađu u grupi sa stadiona, a nakon više od pola sata igre živaca ipak su torcidaši skupno izašli s juga

Na Maksimiru smo svjedočili još jednoj sramotnoj odluci: Hajdukovi navijači nisu mogli na tribine unijeti obilježja na kojima je prekriženo HNS. Osim što su se vjerojatno svi torcidaši trebali izuti da bi ušli na jug, zbog čega mnogi nisu ni pogledali prvo poluvrijeme, te nakon što su interventni policajci upali na jug tijekom utakmice, ni nakon susreta nije sve prošlo bez provokacija.

Prvo nisu navijačima dali da izađu u grupi sa stadiona, a nakon više od pola sata igre živaca ipak su torcidaši skupno izašli s juga. No, na platou ispred stadiona ponovno je došlo do problema, policija ni tu nije bila zadovoljna izlaskom navijača, izvadili su pendreke pa je došlo do kratke tučnjave.


Vaša reakcija na temu