Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SRETAN ROĐENDAN, LEGENDO Poklepović: Najljepša će mi čestitka biti ako Hajduk u nedjelju dobije Dinamo!

SRETAN ROĐENDAN, LEGENDO Poklepović: Najljepša će mi čestitka biti ako Hajduk u nedjelju dobije Dinamo!

Ostat će upisan zlatnim slovima kao stručnjak koji je s 'bijelima' osvojio prvo prvenstvo samostalne Hrvatske

Stanko Poklepović danas slavi 80. rođendan! Legendarni Hajdukov trener i dalje prati sva zbivanja na Poljudu, ali sada iz svog doma, te nam je nakon što smo mu zaželjeli dobro zdravlje poručio:

- Najljepša će mi čestitka biti ako Hajduk u nedjelju dobije Dinamo! Ja sam u Hajduku proveo 30 godina te se nadam da će me naši obradovati.

Poklepović je istinska Hajdukova legenda, trener koji nosi 'timbar' stare škole 'bijelih' barba Luke Kaliterne, Tomislava Ivića, Biće Mladinića, Slavka Luštice te brojnih drugih koji su odavno ispisivali najljepše stranice Hajdukove povijesti, a od brojnih uspjeha izdvojimo da će vječno ostati upisan zlatnim slovima kao stručnjak koji je s 'bijelima' osvojio prvo prvenstvo samostalne Hrvatske 1992. godine.

 

Vaša reakcija na temu