Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Srpski nogometaš Vladimir Radović ostao bez angažmana u Zmaju zbog fotografije sa Šešeljem

Srpski nogometaš Vladimir Radović ostao bez angažmana u Zmaju zbog fotografije sa Šešeljem

U Makarskoj su nam potvrdili da je tamo trenirao, ali u politiku ne žele ulaziti

Srpski nogometaš Vladimir Radović bio je u makarskom Zmaju, te odradio nekoliko treninga, a onda je otkriveno da se slikao s Vojislavom Šešeljem nakon čega je otpušten...

- S klubom iz Makarske sam sve dogovorio i trebao potpisati ugovor. Bio sam odlično prihvaćen od suigrača i trenera, koji je bio zadovoljan onim što sam pružao na treninzima. Ljudi iz kluba su predali zahtjev, ali je on ekspresno odbijen, a kao razlog navedeno je to što sam u prošlosti veličao Vojislava Šešelja. Tajnik kluba mi je rekao da je izašao i jedan članak u tamošnjim novinama o meni kao nekom tko veliča ratne zločince, iako Šešelj nikada nije osuđen. Nisam član nijedne stranke, imam pravo simpatizirati koga hoću, ali me je to skupo koštalo u BiH i Hrvatskoj, gde se politika umiješala u sport. Sada javno kažem da simpatiziram i Vladimira Putina, ali se nadam da mi vrata nekih zemalja Europske unije i SAD-a zbog toga neće biti zatvorena - rekao je Radović za Blicsport.


Zvali smo u Makarsku, dobili tajnika Marija Gojaka, koji nam je rekao:

- Mi smo zadnji na tablici, pojačavamo se, a on je bio među sedam-osam igrača na probi. Nekolicina njih nas je već napustila, a o politici ne želimo pričati. Mogu jedino demantirati da je Zmaj za njega tražio radnu dozvolu jer to nije istina.

Vaša reakcija na temu