Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Stelianu sve bliže Poljudu, Memolla najvjerojatnije propušta Tursku

Stelianu sve bliže Poljudu, Memolla najvjerojatnije propušta Tursku

Od lijevih bočnih su na pripremama u Antalyji Bradarić i Fomitschow

Lijevi bočni Dinama Bukurešt Filip Stelianu sve je bliže prelasku u Hajduk. Rumunju ugovor istječe na ljeto 2019. godine, ali odšteta neće predstavljati problem, Mario Branco je na putu da završi taj posao.

Loša vijest je da će, kako sada stvari stoje, pripreme u Turskoj zbog problema s trbušnim zidom propustiti Hysen Memolla, standardni lijevi bočni iz jesenskog dijela prvenstva.

Ponovimo još jednom da su na pripreme u Tursku od lijevih bočnih otišli mladi Bradarić, te Fomitschow, koji je odjednom uskočio u prvi plan s obzirom na Memollinu ozljedu i još nezavršen posao sa Stelianuom. 

Vaša reakcija na temu