Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dražen Biljak Stigla konačna ponuda iz Manchester Cityja za Palaversu, Hajduku sigurnih 6,3 milijuna eura plus 10 posto od budućeg transfera

Stigla konačna ponuda iz Manchester Cityja za Palaversu, Hajduku sigurnih 6,3 milijuna eura plus 10 posto od budućeg transfera

Palaversa ima rezervirane karte za polazak sutra u Manchester, ali formalno još nije gotovo

U Hajduk je prije pola sata stigla konačna ponuda Manchester Cityja za Antu Palaversu.

Radi se o 4,8 milijuna eura odštete plus još 1,5 milijuna na ime bonusa koji bi se sigurno ostvario jer je vezan za Palaversinu posudbu Hajduku od godinu i pol dana. Time bi 'bijeli' zaradili sigurnih 6,3 milijuna eura, a uz to je moguće ostvariti još neke bonuse, te 10 posto od budućeg Palaversina transfera.

Za konačnu realizaciju se čeka još samo konačan odgovor Jasmina Huljaja i odobrenje Nadzornog odbora. Palaversa ima rezervirane karte za polazak sutra u Manchester, ali formalno još nije gotovo.

Vaša reakcija na temu