Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
STIŽE NA ČETIRI KAFIĆA Niko Kranjčar: Osjećam veliko poštovanje prema navijačima Hajduka!

STIŽE NA ČETIRI KAFIĆA Niko Kranjčar: Osjećam veliko poštovanje prema navijačima Hajduka!

Završio sam UEFA B trenerski tečaj, ali to ne znači da ću ikada biti trener

Na turnir 'Četiri kafića - memorijal Dino Petrinović' ove godine stiže - Niko Kranjčar!

Nekadašnji ljubimac splitske publike, kojemu je priređen veličanstveni doček kada je iz Dinama stigao na Poljud, opet će zaigrati u Splitu, ovoga puta na Gripama...

- Odazvao sam se pozivu Ivice Mornara, s kojim sam ostao u odličnim odnosima još od vremena kada smo zajedno igrali za reprezentaciju kod izbornika Otta Barića. Ostavio je tada lijep utisak na mene, a sada smatram da je najvažnije da svi skupa pomognemo onima kojima je potrebno, s obzirom da prihod s turnira ide u humanitarne svrhe - rekao nam je Kranjčar, s kojim se nismo čuli još od vremena kada je igrao za Hajduk.

Sad opet izlazi pred splitsku publiku, doduše na Gripama...

- Osjećam veliko poštovanje prema navijačima Hajduka. Stvarno ne znam kako će publika reagirati, ali mogu reći da sam često u Splitu i uvijek se ugodno osjećam.

Nakon završetka igračke karijere Kranjčar je upisao trenerski tečaj...

- Završio sam UEFA B trenerski tečaj, ali to ne znači da ću ikada biti trener. Rano je još za bilo kakve odluke, ali nisam se zasitio nogometa. Volim ga, no ne i sve ono što ide uz njega.

Upitali smo ga još kako se snalazi na malom nogometu...

- Za to ne trebate brinuti. Još na početku karijere sam nastupao i u finalu Kutije šibica, a svi koji poznaju mene i moj stil, nemaju dvojbi o tome kako ću se snaći na malom terenu. No, za ovaj turnir je najvažnije da se odazovemo i skupimo sredstva koja idu u humanitarne svrhe - zaključio je Kranjčar.

Podsjetimo, turnir se igra 26. prosinca na Gripama, a prva utakmica počinje u 16 sati.


Vaša reakcija na temu