Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Suci Županijske lige prekidaju bojkot, a nastavit će ga ako se dogodi da Šupraha ne ode

Suci Županijske lige prekidaju bojkot, a nastavit će ga ako se dogodi da Šupraha ne ode

S mladim sucima je bilo rasprave, a na koncu je Blažević pročitao tko sudi koju utakmicu ovog vikenda i nitko mu nije otkazao

Rezime sastanka sudaca na Poljudu je taj da se bojkot prekida, a nastavit će se ukoliko Alojzije Šupraha, koji je podnio ostavku, kojim slučajem ne ode s mjesta predsjednika NSŽSD-e.

Novi povjerenik 1. i 2. ŽNL Jure Blažević tako je ipak dobio povjerenje, a s njim su bili i dopredsjednik Saveza Mario Gudelj, te Vlado Oršulić, povjerenik za mlađe uzraste.

Sastanku je, kako smo i najavili, nazočio i Ante Kušeta, a s mladim sucima je bilo dosta rasprave, no na koncu je Blažević pročitao tko sudi koju utakmicu ovog vikenda i nitko mu nije otkazao.

Dakle, Blažević u ovom trenutku ima povjerenje, a stav je mladih sudaca da će se situacija trajno smiriti Šuprahinim odlaskom. 

Vaša reakcija na temu