Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Šuker javno čestitao Dinamu: Hrvatskom nogometu ste još jedan razlog za veliki ponos

Šuker javno čestitao Dinamu: Hrvatskom nogometu ste još jedan razlog za veliki ponos

Lijepo je vidjeti prepune tribine Maksimira i Dinamo na svim naslovnicama

Predsjednik HNS-a Davor Šuker je službeno uputio čestitku Dinamu na plasmanu u osminu finala Europske lige:

'Čestitam igračima Dinama, treneru Bjelici i njegovom stožeru te rukovodstvu kluba na sjajnom postignuću i zasluženom plasmanu u osminu finala Europske lige. Briljantan nastup protiv Viktorije donio je Dinamu jednu od najvećih pobjeda u povijesti kluba, a hrvatskom nogometu još jedan razlog za veliki ponos. Od Svjetskog prvenstva u Rusiji uživamo u prekrasnim nogometnim danima i neka se to nastavi u kvalifikacijama za EURO 2020. koje su pred nama.

Dinamo je sjajnim europskim izdanjima ove sezone doveo Hrvatsku na korak do drugog predstavnika u Ligi prvaka, što bi bilo sjajno za cijelu Prvu ligu. Lijepo je vidjeti prepune tribine Maksimira i Dinamo na svim naslovnicama, to pokazuje moć nogometa. Dodatno me raduje i uspjeh Dinamove mlade momčadi, što dokazuje da se Modri brinu i o budućnosti. Dinamu želim svu sreću u nastavku natjecanja, da nastavi pokazivati kako hrvatski klupski nogomet, u skladu s objektivnim okolnostima, prati izvanredne rezultate hrvatske reprezentacije. Budimo ponosni!'

Vaša reakcija na temu