Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dražen Biljak / dizajnist.com Sušić: Ako u uzvratu Kupa uđemo u utakmicu ovako agresivno i povedemo, opet će im biti nervoza

Sušić: Ako u uzvratu Kupa uđemo u utakmicu ovako agresivno i povedemo, opet će im biti nervoza

Stvarno smo igrali dobro, da smo takvi bili u srijedu vjerojatno bi i ishod bio sličan

Tino Sven Sušić odigrao je odličnu partiju u pobjedi Hajduka nad Dinamom 1:0. Evo što je rekao nakon derbija:

- Stvarno smo igrali dobro, da smo takvi bili u srijedu vjerojatno bi i ishod bio sličan. Trebamo samo nastaviti ovako agresivno i u svaku utakmicu ući tako. Onda se ne moramo bojati nikoga - kazao je Sušić, pa nastavio:

- Išlo je svakoga. Svi su bili na visokom nivou. Tada možemo protiv svakoga igrati. Od prve do zadnje minute smo išli agresivno u svaki duel.

I njemu je bilo lakše kada nije igrao u vrhu napada...

- Danas je Velez napravio odličan posao, istrošio se maksimalno, dijelio vrhunske lopte. Nismo puštali Schildenfelda da vodi igru i da daje pasove kroz sredinu. Presijecali smo im lopte i imali mnoštvo kontranapada. Imali smo i niz izglednih prilika. Moramo poboljšati taj dio igre - osvrnuo se Sušić i dodao:

- Stali smo visoko, pritisnuli ih, onda im stvaramo nervozu i dosta su griješili. Sigurno smo mogli pobijediti s više razlika.

Što ova pobjeda znači pred uzvrat Kupa?

- Rezultat 2:0 je teško stići, ali u nogometu je bilo i većih preokreta. Mi se nadamo, ako uđemo u utakmicu kao danas i zabijemo prvi pogodak, opet će im biti nervoza.

Vaša reakcija na temu