Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Tiho Trogrlić novi je šef škole splitskog Adriatica

Tiho Trogrlić novi je šef škole splitskog Adriatica

Nakon što mu je istekao ugovor s Hajdukom, nije dugo čekao novi angažman

Tiho Trogrlić novi je šef škole splitskog Adriatica. Nakon što mu je u lipnju istekao ugovor s Hajdukom, Trogrlić nije dugo čekao novi angažman, pa je u mladom splitskom klubu zauzeo mjesto koje je bilo upražnjeno još od ulaska u 1. HNL kadeta i pionira, odnosno od kada je Joško Španjić iz Adriatica otišao za pomoćnika Damiru Buriću u prvu momčad Hajduka.

Trogrlić je, inače, dubok pečat ostavio u Orkanu iz Dugog Rata, odakle je već bio pozvan u Adriatic, gdje je bio dok prof. Zdravko Marić, instruktor Županijskog saveza, nije preuzeo dužnost šefa škole Hajduka.

Marić je tada na Poljud doveo Armanda Marencija, Marija Osibova, Stipu Balajića i njega. Balajić je još ranije otišao, dok Marenciju, Osibovu i Trogrliću nije ponuđen novi ugovor u Hajduku, odnosno nisu bili među trenerima koji su predloženi Krešimiru Gojunu za sezonu 2016/17.

Na kraju još napomenimo da će Trogrlić u Adriaticu raditi individualno s igračima, te nadzirati kompletan rad kategorija od mlađih pionira do juniora. Glavni koordinator za najmlađe uzraste početnika ostaje Zdravko Jukić.

 

Vaša reakcija na temu