Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dražen Biljak / dizajnist.com Toma Bašić: Ne bih mijenjao dvije asistencije za gol škaricama

Toma Bašić: Ne bih mijenjao dvije asistencije za gol škaricama

Velika je konkurencija u napadu i to je prava stvar, svatko se bori za svoju poziciju

Evo što je nakon pobjede Hajduka nad Splitom rezultatom 5:2 kazao veznjak 'bijelih' i ponajbolji pojedinac na terenu Toma Bašić, koji je upisao dvije asistencije, a imao se priliku upisati u strijelce, ali je njegov udarac škaricama završio na gredi.

- Bolje su dvije asistencije jer su te asistencije značile i dva pogotka. Ovako bi bio samo jedan pogodak - kazao je Bašić, pa nastavio:

- Istu igru moramo pokazati i u Puli. To je jedno od najtežih gostovanja u HNL-u i tamo moramo uzeti tri boda. Nisam odigrao 90 minuta cijelu polusezonu, jedva sam izdržao. Imali smo malu krizu sredinom prvog poluvremena, ali Nižić je zabio gol. Sve je ulazilo, tako bi volio da bude i u Istri. Zadovoljni smo što smo ono s treninga prenijeli i u utakmicu. Velika je konkurencija u napadu i to je prava stvar. Svatko se bori za svoju poziciju.

Hajduk je opet na diobi trećeg mjesta s Osijekom...

- Vratili smo se na treće mjesto, ne smijemo više oscilirati pa opet ući u nekakav zaostatak - zaključio je.

Vaša reakcija na temu