Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Tomislav Duka novi je vratar Hajduka!

Tomislav Duka novi je vratar Hajduka!

Dolazak u Hajduk bio mi je velika želja koja mi se napokon i ostvarila - kazao je Duka

Tomislav Duka novi je vratar Hajduka. Nakon uspješno obavljenih liječničkih pregleda dvadesetpetogodišnji Splićanin potpisao je danas s 'bijelima' ugovor na dvije godine. Duka će nositi dres s brojem jedan. 

Duka je prošlu sezonu proveo u rumunjskom CFR Cluju, a prethodno je nastupao za RNK Split gdje je radio pod paskom Tihomira Bulata, današnjeg trenera vratara prve momčadi Bijelih.

- Naravno da mi je čast i zadovoljstvo da kao dijete ovog grada odjenem dres voljenog Kluba. Dolazak u Hajduk bio mi je velika želja koja mi se napokon i ostvarila. Dat ću sve od sebe da ispunim očekivanja Kluba i navijača. S nestrpljenjem iščekujem prve treninge i utakmice... - odmah nakon potpisa kazao je novi čuvar mreže 'bijelih'.

Vaša reakcija na temu