Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Tommy posuđuje Hajduku 4 milijuna kuna kako bi se isplatile plaće

Tommy posuđuje Hajduku 4 milijuna kuna kako bi se isplatile plaće

Predsjednik 'bijelih' Ivan Kos tražio je i dobio pozajmicu od tvrtke koja će najvjerojatnije ostati glavni sponzor

Tvrtka Tommy posudit će Hajduku 4 milijuna kuna kako bi 'bijeli' mogli isplatiti plaće igračima i radnoj zajednici. Hajdukov predsjednik Ivan Kos bio je na sto muka kako riješiti problem prazne blagajne, pa je tražio sastanak s Tomislavom i Zoranom Mamićem, kako bi odmah došao do potrebnih sredstava. Na kraju je potpisan ugovor o pozajmici, pa Hajduku sjeda 4 milijuna kuna za plaće.

Sve su naznake da će Tommy i dalje ostati generalni sponzor Hajduka, makar u ovom trenutku to još nije i definirano. Ugovor o sponzorstvu traje do 1. srpnja, pa ako se ne dogovore Kos će posuđen novac morati vratiti, a ako dođe do novog potpisa, onda će se lako ova 4 milijuna prebiti kroz nove zajedničke (sponzorske) akcije. 

Vaša reakcija na temu