Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Toni Baletić: Od novog Nadzornog odbora očekujemo nadziranje, a ne upravljanje!

Toni Baletić: Od novog Nadzornog odbora očekujemo nadziranje, a ne upravljanje!

Projekt 'Za sva vrimena' i otkup dionica je najvažniji za svakog člana i navijača

Novi predsjednik udruge Naš Hajduk Toni Baletić nakon izbora je rekao:

- U prvom redu želio bih se zahvaliti našim prethodnicima ovdje, njihovim prethodnicima, svima koji su do danas uložili dio svojih života u ovu udrugu i ovaj projekt od osnivanja do danas. Ranije vodstvo odradilo je posao 100% časno i pošteno, postavljeni su visoki standardi, mi ćemo napraviti sve da budemo na istoj razini i još bolji. Nastojat ćemo biti što otvoreniji - ljudi tu smo, pitajte, javite se, ne nasjedajte na floskule, vjerojatno ste i sami svjesni da je ovaj model trn u oku mnogima.

Potom je nastavio:

- U vremenima rezultatske krize kad se javlja sumnja u model potrudit ćemo se i otvorenošću i transparentnošću podsjetiti ljude gdje smo bili ne tako davno i zadržati im vjeru da ćemo i Udrugu i Klub dovesti tamo gdje svi želimo biti. Kad se osnivala Udruga imali smo dva cilja. Prvi je uvođenje demokracije u Klub, a drugi cilj je da Klub zauvijek bude vlasništvo njegovih navijača. Prvi cilj smo ostvarili, a drugi ostvarujemo i to je naš projekt stoljeća. Projekt 'Za sva vrimena' i otkup dionica je najvažniji projekt za svakog člana i navijača. Samo to nam garantira da se više nikad nećemo crveniti zbog nečijih osobnih, političkih, kriminalnih i ostalih interesa. I tome ćemo posvetiti iduće četiri godine.

Još je kazao:

- Prvi zadatak pred nama su izbori za Nadzorni odbor. Vjerujemo da će se prijaviti što više kandidata, garantiramo kao i do sada da će izbori biti pošteni i u skladu s najvišim standardima, a od novog Nadzornog odbora očekujemo da se strogo drži onoga čemu NO služi – nadziranje, a ne upravljanje. Otkup dionica i kvalitetan Nadzorni odbor imperativ su za sve nas, i nas ovdje i sve vas, dokazali smo do sada da ne priznajemo zapreke i vjerujem da zajedno to možemo i u budućnosti. Ili ukratko, budimo dostojni imena. Hajduk živi vječno. Hvala.

Vaša reakcija na temu