Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Toni Dijan drugi put na Gripama

Toni Dijan drugi put na Gripama

Prvi nastup za 'žute' bi mogao upisati već u nedjelju kad na Gripe dolazi momčad Zagreba

Zadarski košarkaš Toni Dijan novi je član KK Splita. Dijan već trenira s momčadi, a prvi nastup bi mogao upisati već u nedjelju kad na Gripe dolazi momčad Zagreba.

Ovo će mu biti drugi boravak na Gripama, točno prije tri godine prvi put je pristupio splitskoj momčadi gdje se zadržao godinu i pol dana.

- S obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo i ozljede koje imamo morali smo reagirati. Nadam se kako će se formalnosti danas riješiti i da će u nedjelju već zaigrati. Odradio je s nama tri treninga, nije u perfektnom fizičkom stanju, ali sa svojim iskustvom može pomoći mladoj momčadi - rekao je trener Jakša Vulić.

Ovaj 31-godišnji krilni igrač izdanak je zadarske škole košarke, a kroz karijeru je nastupao za Zadar, Union Olimpiju, Široki Brijeg i Zagreb.

Vaša reakcija na temu