Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dražen Biljak / dizajnist.com Torcida: Udruga građana koja ne poštuje Zakon o sportu, ohrabrena podrškom premijera, nastavlja iživljavanje nad navijačima Hajduka!

Torcida: Udruga građana koja ne poštuje Zakon o sportu, ohrabrena podrškom premijera, nastavlja iživljavanje nad navijačima Hajduka!

Pročitajte kako je zatvaranje Sjevera prokomentirao glasnogovornik Torcide Damir Gruić

Damir Gruić, glasnogovornik Torcide, nakon odluke o zatvaranju Sjevera je rekao:

- U borbi protiv ovakvog HNS-a i slanju poruka i skandiranju s navijačkih tribina nije nas zaustavio ni Krešimir Vlajčević, pa neće ni Saša Pavličić - Bekić. Mi nećemo odustati od naše borbe, niti ćemo se mijenjati dok su odnosi u hrvatskom nogometu ovakvi kao danas. Očito je kako ni sadašnja hrvatska vlada na čelu s premijerom ne zna ili ne želi jednu udrugu građana prisiliti da poštuje Zakon o sportu. Naravno da sada ta udruga građana ohrabrena podrškom hrvatske vlade i premijera nastavlja iživljavanje nad navijačima Hajduka i provocira daljnje stanje kaosa. Netko u HNS želi da na idućem derbiju, Torcida budu na zapadnoj tribini Poljuda  pa da se uz delegiranje suca po zadatku stvore svi preduvjeti da još jednom prikažu ovaj grad, ovaj klub i ove navijače kao jedini problem u hrvatskom nogometu.

Vaša reakcija na temu