TORCIDA KUP: Miro Delić, Deni Kolega i Andrej Topić odveli svoje momčad u sljedeći krug

TORCIDA KUP: Miro Delić, Deni Kolega i Andrej Topić odveli svoje momčad u sljedeći krug

Pogledajte rezultate sinoćnjih utakmica

Sinoć su na Torcida kupu postognuti sljedeći rezultati:

MNK Čistoća vs. Le Meridien Lav (vet.) 3:1

U prvoj današnjoj utakmici Čistoća je pobijedila Le Meridien Lav i plasirala se u četvrtfinale turnira. Miroslav Delić dovodi Čistoću u vodstvu, a zatim lijepim pogotkom i povećava prednost svoje ekipe, Miličević vraća nadu za Le Meridien, ali do preokreta nisu mogli.

MNK Ploča Tipster Zadar vs. Caffe Bar Tempera 7:5

Prava golijada, vidjeli smo čak dvanaest pogodaka. Caffe Bar Tempera postiže dva gola u razmaku od 23 sekunde, ali Zadrani stižu poravnati do poluvremena. U drugom dijelu je palo još osam golova. Ploča dolazi u svoje prvo vodstvo na ovoj utakmici golom Katuše, ali Tempera se ne predaje i ponovno vraća stvari na početak. Ipak, nakon ovog susreta zadovoljnija je ekipa iz Zadra za koju je briljirao Deni Kolega koji je postigao četiri gola i odveo svoju ekipu dalje.

Beach bar Cool Žnjan-Automat klub Riviera vs. Apios Kidan žile 2:2 p (5:3)

Zanimljiva utakmica u kojoj smo pobjednika saznali preko penala. Beach bar dva puta vodio, ali Žile se nisu predavale i golovima Ivana Šimunovića su uspjeli izjednačiti. Nakon trideset minuta i 2:2 na semaforu pristupilo se izvođenju penala. Jedan promašeni udarac sa šest metara je odlučipo pobjednika, a to je ekipa Beach Bar Cool Žnjan.

S.C.Flegar & D.C.Grzela vs. AB Print (vet.) 2:3

Nakon početnog vodstva ekipe S.C.Flegar, AB Print se oporavlja i vrlo brzo poravnava rezultat, a sedam sekunda prije kraja prvog poluvremena i dolazi u vodstvo. Svojim drugim pogotkom na utakmici Andrej Topić povećava vodstvo na 3:1. Do kraja susreta S.C.Flegar nije uspio stvari vratiti na početak, a počasni pogodak je postigao Mario Skorin i postavio konačan rezultat.

Turnir se nastavlja u ponedjeljak navečer.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare