TORCIDA KUP: Tolo Trade uvjerliv, Mišo Lončar četiri utakmice bez primljenog pogotka

TORCIDA KUP: Tolo Trade uvjerliv, Mišo Lončar četiri utakmice bez primljenog pogotka

Pogledajte rezultate od sinoć i raspored večerašnjih utakmica...

Rezultati sinoćnjih utakmica Torcida Kupa:

Strizini lovci vs. ISSA (vet.) 2:1

Nakon Hajduka.hr Lovci su ulovili i Višane. U dosta opreznoj utakmici ISSA na samom početku drugog poluvremena je povela, ali golovima Botice i Perića Strizini momci vrebaju svoju lovinu i u četvrtfinalu.

FK Redi-kul CB Vertigo vs. Gannicus 0:2

Utakmica dvije ekipe iz splitskih liga u kojoj je na početku za nijansu bolji dojam ostavila ekipa FK Redi-kul. Međutim, Vertigo nije ulovio Gannicusa. Odmjerenim udarcem Despotušića na sedam minuta do kraja trasiraju put ka pobjedi, a točku na i stavlja Marusso.

Tolo Trade vs. Vole gradele 5:0

Na početku utakmice ispipavanje snaga. I jedna i druga ekipa više orjentirana na obranu. Blitzkriegom Tola kada su u svega nekoliko sekundi postigli dva eurogola utakmica je bila riješena. Prošlogodišnji četvrtfinalisti napuštaju natjecateljski dio turnira, ali ne onaj na tribinama. Mišo Lončar i četvrtu utakmicu na ovogodišnjoj Torcidi (veterani i mladi) bez primljenog gola.

Obrt za usluge čišćenja Alka vs. Lokve 9:2

Alkari u utakmicu ušli nekako uspavano. Golom iz prekida Lokve povele 1:0, a nakon toga Alkari naoštriše svoja koplja i do kraja poluvremena četiri puta pogodiše u sridu.

Najava današnjih utakmica:

19:20 LC Monty Python Tolo Trade vs. PB Split (vet.)

U uvodnoj utakmici današnjeg dana sastaju se ekipe koje se itekako dobro poznaju i po turnirima, a pogotovo iz splitske lige i to u obje konkurencije. Pretpostavljamo da niti najbolji statističari ni pratitelji maloga nogometa ne mogu kazati koliki je njihov međusobni skor. Blaga prednost u ovoj utakmici možda bi trebala biti na strani Montyevaca budući da PB tek nepune dvije godine egzistira kao veteranska ekipa.

20:10 DŠR Kman vs. Bol Split La Luna Caffe

Čeka nas tvrda utakmica. Hoće li La Luna nanijeti bol Kmanjanima ili će isti iskoristiti to što Luna nije puna?

21:10 Croatia Blizna vs. MNK Seljak Livno (vet.)

Čeka nas vrhunska utakmica, po svemu derbi dana. Ovogodišnji osvajač kupa Splita, Croatia Blizna, kontra prekaljenih futsal majstora iza kojih je priznanja i trofeja da bi se o tome mogla i knjiga pisati.

22:00 Torcida Otok Kavana Otok vs. MNK Konoba Tomić- Brač

Otok vs otok. Kavana vs Konoba. Tko će u 3.kolo?

23:00 Mali Japan Ražine vs. 100lar Spinut

Momci sa Spinuta pokušat će sastaviti protivnika. Imaju li igrači Ražina mota da budu stolari vidjet ćemo u 11.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare