TORCIDA KUP: Torcida Istok i Zlatarija Dvornik prošli nakon penala

TORCIDA KUP: Torcida Istok i Zlatarija Dvornik prošli nakon penala

Pogledajte rezultate od sinoć i raspored večerašnjih utakmica...

Jako sport-sv.Josip Dugi Rat vs. Obrt za usluge čišćenja Alka 3:1

U prvoj današnjoj utakmici Dugi Rat pobijedio Alkare. Sveti Josip zasluženo ide dalje, blitzkriegom u drugom poluvremenu su riješili utakmicu i otišli na tri gola prednosti. Obrtnici su minutu prije kraja uspjeli ublažiti poraz.

MNK Tin Zadar vs. Jadransko osiguranje (vet.) 3:4

Zanimljiva utakmica puna preokreta. U prvom poluvremenu čak četri gola, po dva u svakoj mreži. U nastavak susreta bolje ulazi ekipa iz Zadra, koja je i povela drugim pogotkom Gorana Burčula. Nakon primljenog gola ekipa iz Osiguranja je zaigrala odlučnije, što ih je dovelo do ponovnog poravnanja rezultata. Pitanje pobjednika odlučeno samo sedamnaest sekunda prije kraja susreta.

MNK Ustanik vs. MNK Hercegovac Visoko Potkrovlje 1:4

MNK Ustanik nije uspio dohvatiti Visoko Potkrovlje, zapeli su u prizemlju. Hercegovac odmah na početku došao do dva gola prednosti, ali na drugoj strani Škibola vraća Ustanik u igru. Odmah početkom drugog poluvremena Hercegovac vraća na dva gola prednosti, a točku na i stavio je Ante Kraljević.

STatisti vs. Torcida Istok CB Plava Kava 1:1 p (3:4)

Istok ponovno na penale prolazi dalje. Povela je ekipa STatista, a Plava Kava pomalo sretno dolazi do izjednačenja. Nakon kornera nespretno je reagirao Buljan i autogolom poravnao rezultat, što se pokazalo i konačnim rezultatom. U raspucavanju je jedna stativa odlučila pitanje pobjednika.

Zlatarija Dvornik vs. Genius LU Sokol Ružić 1:1 p (4:3) 

Tvrda utakmica s obje strane. U prvom poluvremenu nismo vidjeli niti jedan gol. Zlatarija Dvornik dolazi u prednost nakon prekida, a zelenaši se vraćaju u igru i susret odvode na rulet penala. U udarcima sa šest metara spretnijom se pokazala ekipa Zlatarija Dvornik

Najava današnjih utakmica:

20:15 MNK Čistoća vs. Le Meridien Lav (vet.)

Današnji dan otvaraju MNK ČIstoća i Le Meridien Lav. Mogu li hotelijeri prikazati besprijekornu uslugu te pronaći način za zadržati Čistoću?

21:10 MNK Ploča Tipster Zadar vs. Caffe Bar Tempera

U prvoj utakmici mladih nas čeka zanimljiv susret dviju ekipa koje se nadaju da njihove najbolje predstave tek slijede. Zadrani su u prošlom kolu pokazali da itekako znaju iskoristiti slabe točke, da li je Tempera istrošena ili će uspjeti sakriti svoje?

22:10 Beach bar Cool Žnjan-Automat klub Riviera vs. Apios Kidan žile

Žile su kroz neugodan ždrijeb dokazale koliko vrijede. Iz kola u kolo izgledaju sve bolje i bolje , no što drugo očekivati od momčadi čiji je naziv 2010. prešao u legendu . U derbiju dana ih čeka opasni Beach bar Cool, koji je nešto lakšim putem stigao do trećeg kola.

23:00 S.C.Flegar & D.C.Grzela vs. AB Print (vet.)

Nakon rutinske pobjede protiv Caffe Bar Emanuela, ekipa AB Printa ide na 'zubare' koji su preokretom u derbiju dana izbacili jedne od favorita turnira, Tonija i Gogu. Koja od ove dvije momčadi će uspjeti kopirati predstavu iz prošlog kola?

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare