Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TORCIDA KUP: U derbiju igraju BB Cool Žnjan i Biberon Maraska

TORCIDA KUP: U derbiju igraju BB Cool Žnjan i Biberon Maraska

Pogledajte večerašnji raspored utakmica

Večeras su na programu Torcuda kupa sljedeće utakmice:

20:00 MNK Čistoća – Sun city (vet. četvrtfinale)

Prva današnja utakmica i prva utakmica četvrtfinala u konkurenciji veterana. MNK Čistoća je nešto uvjerljivije odigrala u prva dva kola i relativno lakše došla do četvrfinalne utakmice. Sun city je u prvom kolu prošla na penale, a drugo kolo su zaigrali kvalitetnije i pitanje pobjednika riješili u regularnom dijelu. Znači li to da kako se turnir bliži svome kraju forma raste? Sigurno i MNK Čistoća ima svoje rezerve, a nama ostaje ništa drugo nego da dođemo večeras u Vukovarsku i saznamo prvog ovogodišnjeg polufinalista.

20:50 Pršutana Perajica vs. Zrno Soli (finale grupe A)

U 20:50 tražimo pobjednika skupine A. Zrno Soli nema milosti za svoje protivnike, a isto će pokušati napraviti večeras i svojim protivnicima! A što tek reći za ekipu koja im stoji s druge strane, Pršutana Perajica. Dojma smo da su nekako, do sada, igrali s pola gasa. Sigurno jedni od favorita za osvajanje turnira, ekipa koju predvodi hrvatski reprezentativac Jakov Grcić, a u svojim redovima imaju i najboljeg igrača iz 2015. godine, Gordana Duvančića. Jedno je sigurno, vratari će imati pune ruke posla jer napadači i jedne i druge ekipe ne opraštaju greške. Jedan zanimljiv podatak, ove dvije ekipe su zajedno postigle nevjerojatnih 57 golova, sigurno prava pozivnica da gledatelji napune tribine u Vukovarskoj ulici!

21:50 Beach bar Cool Žnjan vs. Biberon Maraska (finale grupe H)

Utakmica dostojna i same završnice, sudar teškaša. S jedne strane Beach bar Cool Žnjan, s druge strane Biberon Maraska. Nakon što su u prošlom kolu prijavom Duje Bajrušovića svoju ozbiljnost podigli na najveću moguću razinu, svi se pitaju koja će još dva 'kapitalca' biti upisana na Biberonovoj listi. Beach bar u turnir ušao furiozno, ali su u trećem kolu teškom mukom, preko penala, došli do finala grupe. Njihovi večerašnji protivnici, ujedno i branitelji naslova, bez prevelike drame odigrali prva kola. Vidjet ćemo prave futsal majstore na djelu. U redovima ekipe sa Žnjana svakako trebamo spomenuti prvaka države iz Novog Vremena, Vedrana Kazazića, a impuls više donosi i Andrija Bogdanović koji zna kako se osvajaju trofeji. Mjesta među najboljih osam ima samo za jednoga.

22:50 MNK Ploča Tipster Zadar vs. Zlatko Celent A.Š.Kružni tok (finale grupe B)

Za kraj današnjeg dana Ploča Tipster Zadar, predvođena najboljim strijelcem dosadašnjeg dijela turnira, Denijem Kolegom, protiv dugogodišnjeg sudionika Torcida kupa, i sudionika prve splitske malonogometne lige, ekipe Zlatko Celent. Obje ekipe igraju otvorenog garda, na gol više. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li nastaviti tradiciju ili će ipak, s obzirom na ulog, odigrati malo opreznije. Jedno je sigurno, utakmica koju se isplati pogledati, a tko će slaviti ulazak među najboljih osam vidjet ćemo večeras u 22:50.

Rezultati utakmica odigranih u utorak, 14.8.

20:00 Bol Split La Luna Caffe vs. Tolo Trade 0:2

Tolo Trade i dalje bez primljenog zgoditka. Poveli su već nakon dvije minute igre lijepom akcijom Božinovića koji je na kraju i pogodio za 1:0, a na 2:0 čvrstim udarcem, iz slobodnjaka, koji su mu se pokazali kao specijalnost, podiže Mijo Mišerda. U drugom poluvremenu golove više nismo vidjeli. Iskusna ekipa kao što je Tolo Trade je znala sačuvati prednost, iako je La Luna Caffe u nastavku odigrala kud i kamo odlučnije i čvršće, ali nisu uspjeli ugroziti vodstvo.

21:00 MNK Konoba Tomić-Brač vs. 100lar Spinut 3:3 p (6:5)

Druga utakmica dana u kojoj smo putnika u finale grupe dobili preko penala koji su bili kobni za ekipu iz Spinuta. Stolari su prosuli vodstvo od 2:0 i 3:2. Nakon što smo svi pomislili da na poluvrijeme odlazimo bez golova, dva gola u samo 17 sekunda, Luka Boban šokira Bračane i na semaforu je stajalo 0:2. Ipak, uporni ugostitelji ne odustaju, i vrlo brzo susret vraćaju u egal, ali Spinut nakon jednog kornera ponovno dolazi u vodstvo. Konačan rezultat postavlja Botica svojim drugim golom na utakmici. U raspucavanju sa šest metara, Spinut je promašio penal za pobjedu i od tog šoka se nisu uspjeli oporaviti.

22:00 Rođendaona Nigdjezemska Brda vs. Pršutana Perajica 1:4

Tek što je lopta krenula s centra, gol. Ivan Matković lijepim lobom dovodi Brda u vodstvo. Pršutana se oporavila od početnog šoka i već nakon tri minute igre poravnava rezultat preko Sekulića, a do poluvremena postiže još dva gola i odlazi na 3:1. Odmah početkom nastavka susreta hattrick hero iz redova Perajice, Antonio Sekulić, postavlja konačnih 4:1. Pršutana Perajica zasluženo ide dalje, a ekipi s Brda ostaje žal za olako prosutim vodstvom.

23:00 M-caffe Podstrana vs. Zrno soli 1:5

Utakmica u kojoj smo vidjeli šest pogodaka, ali i utakmica s velikim brojem duela i dobrog tempa. Povela je ekipa Zrno Soli preko Milanka, a u drugom dijelu s brza dva gola odlaze na tri gola prednosti. Nadu u preokret za ekipu M-caffe donosi Karlo Grabar, ali ipak od toga više nisu mogli. Zrno Soli do kraja postiže još dva zgoditka i kao najefikasnija ekipa dosašnjeg dijela turnira odlazi na Pršutanu Perajicu.

Vaša reakcija na temu