Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TORCIDA KUP: Biberon tijesno slavio u derbiju

TORCIDA KUP: Biberon tijesno slavio u derbiju

Pogledajte sinoćnje rezultate i parove za večeras

 Rezultati jučerašnjih utakmica:

MNK Čistoća – Sun city (vet. četvrtfinale) 4:3

Gledali smo neizvjesnu utakmicu do samoga kraja. Čistoća je povela autogolom Vukašina nakon dvije minute igre. Sun city je bio blizu izjednačenja, uzdrmali su vratnicu, i odma u idućem napadu uslijedila je kazna, 0:2. Sun city je ubacio u brzinu više i već do poluvremena poravnao rezultat na 2:2. Odmah u nastavku Čistoća vraća gol prednosti, a po drugi put Sun city pogotkom Uvodića stvari vraća na početak. Dražen Jurčić postiže pobjedonosni gol i odvodi svoju ekipu u polufinale.

Pršutana Perajica vs. Zrno Soli (finale grupe A) 4:2

Pruštana Perajica odigrala furioznih prvih sedam minuta i povela 3:0 što je bio rezultat prvog poluvremena. U nastavak susreta Zrno Soli ulazi odlučnije i dolazi na samo gol zaostatka, ali više od toga nisu mogli. Tek što se krenulo s centra Palavra pogađa za 4:2 i stavlja točku na i.

Beach bar Cool Žnjan vs. Biberon Maraska (finale grupe H) 1:2

Kao i što smo očekivali, pravi derbi. Čvrsto i s jedne i s druge strane, po četiri akumulirana prekršaja u prvom poluvremenu. Kad se činilo da ćemo na poluvrijeme otići bez golova, impresivan volej Perišića dvije sekunde prije kraja dovodi Biberon u vodstvo. Nikola Pavić podiže na 2:0 nakon lijepog duplog pasa i čini se rješava pitanje pobjednika. Ali malo više od tri minute prije kraja, penal za Beach bar Cool kojeg je realizirao Kazazić i smanjio na 1:2. Ipak dalje ide Biberon Maraska, uspjeli su sačuvati vodstvo iako je Beach bar pokušao i s golmanom- igračem zadnju minutu.

MNK Ploča Tipster Zadar vs. Zlatko Celent A.Š.Kružni tok (finale grupe B) 1:3

Tvrda utakmica s malo šansi u prvom poluvremenu. Zadrani su imali inicijativu, ali do gola nisu mogli. Najbliže vodstvu su bili u zapletu prvog poluvremena kada stativa spašava Celent. Ne zabiješ, primiš. Bezmalinović se lijepo okrenuo oko igrača i doveo Celent u vodstvo. Zadrani se ne predaju, i zasluženo dolaze do izjednačenja. Da neriješeni rezultat ne potraje dugo pobrinuo se Ante Rađa, a pitanje pobjednika je odlučio Sočo.

Najava današnjih utakmica:

20:00 Strizini lovci – Kontra (vet. četvrtfinale)

Strizini lovci kontra Kontre. Lovcima je u krvi da utakmica bude neizvjesna do samog kraja, pa čak da pobjednika saznamo i preko penala. Do sada su uspješno lovili kroz turnir, prvo su savladali Hajduk.hr, a zatim su uhvaćeni bili i momci iz ekipa ISSA. S druge strane im stoji jaka ekipa Kontra, koja je do četvrtfinala pobijedila, pomalo i neočekivano, uvijek dobru ekipu Podstrane. Kad se Kontra malo zainatila, u drugom kolu je izbacila i prošlogodišnjeg pobjednika, ekipu Mikrofona. Bit će zanimljivo vidjeti tko će biti lovac, a tko lovina.

20:50 AB Print – LC Monty Python Tolo Trade (vet. četvrtfinale)

Današnje drugo četvrtfinale u konkurenciji veterana. AB Print protiv Monty Pytona. Monty kroz turnir gazi suvereno, postigli su 8 golova, a ove godine još ne znaju za osjećaj primljenog zgoditka. Planove će im pokušati poremetiti AB Print koji je u prošlom kolu kući poslao svima nama dobro poznate igrače kao što su Igor Mostarlić i Mario Švigir. Može li Monty ponovno sačuvati svoju mrežu praznom, ili će ipak AB Print dalje?

21:50 MNK Konoba Tomić Brač vs. Torcida Istok CB Plava Kava (finale grupe G)

Što reći u najavi ovog susreta? Obje ekipe su sudjelovale u infarktnim završnicama. Torcida Istok čak dva puta opasno visila, jedan penal ih je dijelio od ispadanja s ovogodišnjeg kupa. Predvođeni Robertom Grbićem, ukoliko žele dalje, morat će ubaciti u brzinu više. Njihovi večerašnji protivnici nakon laganice u prvom kolu, u treće kolo su došli preko dobre ekipe iz Otoka, a onda u trileru protiv Spinuta dva puta nadoknađivali rezultatski minus, da bi preko penala prošli u finale grupe.

22:50 Kum 2 Izvidnička Satnija 4. GBR vs. Auto Labinko Dicmo (finale grupe E)

Za kraj subotnje večeri Kum 2 i Auto Labinko Dicmo. Izvidnička Satnija Kuma traži prolaz preko naših vjernih sudionika, koji iz godine u godinu pružaju dobre partije na vrućem asfaltu Vukovarske ulice. Auto Labinko Dicmo fizički moćna ekipa, koja se ne boji igrati nogomet, ali i s druge strane Kum, koji je već pokazao da se itekako može nositi s takvim ekipama, što je i dokazao pobjedom u prvom kolu nad domaćinom turnira. Čeka nas svakako zanimljiva utakmica i borba do zadnje kapi krvi za ulazak u četvrtfinale.

Vaša reakcija na temu