Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TORCIDA KUP Još tri dana za prijave: Nitko kao Fast food Popay iz Splita!

TORCIDA KUP Još tri dana za prijave: Nitko kao Fast food Popay iz Splita!

Trofej su podizali čak šest puta!

Još su tri dana pšreostala do ždrijeba Torcida kupa, koji je zakazan za četvrtak u 21 sat na Starom placu. Prijave se zaprimaju na broj mobitela 097 / 689 1950, a traju sve do izvlačenje parova.

Izdvajamo ovoga puta priču o momčadi Fast food Popay, objavljenu na službenoj Facebook stranici Torcida kupa.

'Svi znamo da je velika čast biti osvajač Torcida kupa. Ekipa koja ima najviše trofeja u svojim vitrinama je 'Fast food Popay'. Trofej su podizali čak 6 puta! Rekordnu seriju su započeli 2003. godine, nastavili 2005. Za veliku većinu ekipa rezultati koje su postizali do 2011. bili bi fenomenalni, ali pobjednike zanimaju samo prva mjesta...

Popaj se ne zadovoljava ničim osim prstena i 2011. uzima svoj treći turnir čime se izjednačava sa do tada rekordnom ekipom Omerom. Godine 2012. postaju prvi osvajači veteranskog turnira, a brojku povećavaju opet 2015.

Kada smo svi mislili, gotovo je, svoje su u mladima odigrali, sada su favoriti samo u konkurenciji veterana, prošle godine sve su nas razuvjerili i pokazali što znači biti šampion u punom smislu te riječi.

Način kako su se mučili u uvodnim kolima, a lakoća i mirnoća kojom su razoružali svoje protivnike u završnici prošlogodišnjeg kupa, ostavljaju bez riječi... Što nam pripremaju ove godine?'

Vaša reakcija na temu