Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bruno Karadža Torcida o napadu na hajdukovce: Ovakav način iskazivanja nezadovoljstva prema igračima Hajduka za nas je neprihvatljiv!

Torcida o napadu na hajdukovce: Ovakav način iskazivanja nezadovoljstva prema igračima Hajduka za nas je neprihvatljiv!

Nema opravdanja u nikakvom subjektivnom dojmu pojedinca o nečijoj lošoj igri

Nakon incidenta ispred prostorija Torcide na Starom placu u kojem su navijači prvo verbalno napali Saida i igrače Hajduka, a potom poslije prepirke Futacsa udarili nogom u glavu, nazvali smo glasnogovornika Torcide Damira Gruića

- KN Torcida izražava žaljenje zbog incidenta koji se dogodio jutros u gradu, a u kojem su sudjelovali i igrači Hajduka. Iako nemamo saznanja da su u istome sudjelovali pripadnici Torcide, ovim putem jasno šaljemo poruku kako je ovakav način iskazivanja nezadovoljstva prema igračima Hajduka za nas neprihvatljiv i nema opravdanja u nikakvom subjektivnom dojmu pojedinca o nečijoj lošoj igri - rekao nam je Gruić.

Pitali smo ga jesu li ti momci koji su se zakačili s igračima izašli iz Kluba navijača, na što nam je Gruić odgovorio da nisu jer prostorije KNH u to vrijeme nisu bile otvorene.

Vaša reakcija na temu