Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Torcida odala počast preminulom generalu Stipetiću

Torcida odala počast preminulom generalu Stipetiću

Osim ovoga, navijači Hajduka su izvjesili još dva transparenta

Torcida je jučer u Osijeku transparentom odala počast generalu Petru Stipetiću, koji je preminuo u 81. godini života.

- Nisu se oni dragovoljno predali, predali su se zbog snage naših vojnika i oružja. General Stipetić - počivaj u miru - napisali su na transparentu.

Petar Stipetić je bivši načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH, koji je za aktivno sudjelovanje u Domovinskom ratu i doprinos u stvaranju Hrvatske vojske dobio brojna odlikovanja: Spomenicu Domovinskog rata, Red Nikole Šubića Zrinskog, Red bana Josipa Jelačića, Red hrvatskog pletera, Red kneza Domagoja s ogrlicom i Velered kralja Petra Krešimira IV. s lentom i Danicom. Također, dobio je medalje Oluja i Bljesak te pohvalu i nagradu ministra obrane i načelnika Glavnog stožera.

Osim ovoga, navijači Hajduka su izvjesili još sljedeća dva transparenta:



Vaša reakcija na temu