Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Torcida Trogir je prva podružnica koja je osigurala ime u tematskom parku na Poljudu!

Torcida Trogir je prva podružnica koja je osigurala ime u tematskom parku na Poljudu!

Predsjednik trogirskog kluba navijača ističe da nije važno to što su prvi, već je bitno da i ostali doniraju za otkup dionica

Klub navijača Hajduka Torcida Trogir je uplatio 7500 kuna u sklopu projekta 'Za sva vrimena', te će se ime te podružnice naći u tematskom parku na Poljudu. Iako je ideja da se počast da donatorima, konkretnim osobama, Naš Hajduk je napravio iznimku pa će se i nazivi Torcidinih podružnica koje u idućih devet godina prikupe minimalno 7500 kuna biti navedene. 

- Želimo da u tematskom parku bude ime KNH Torcida Trogir jer time želimo najizravnije poručiti da podržavamo rad Našeg Hajduka. Nije bitno što smo prva Torcidina podružnica koja je osigurala ime u parku, nego je važno da pošaljemo poruku ostalima da učine isto -  poručio je Ivan Brkan, predsjednik KNH Torcida Trogir, udruge navijača koja je prije par mjeseci proslavila 20 godina postojanja.

Na kraju dodajmo da se donirati može svakodnevno u Odjelu za članstvo na Poljudu ili putem internetske stranice www.nashajduk.hr na kojoj se mogu naći sve informacije vezane za novu dionicu otkupa kluba.

Vaša reakcija na temu