Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dražen Biljak / Dizajnist.com Torcida Vodice: Apsurdan je pretres naših prostorija s obzirom da već duže vremena ne pratimo reprezentaciju

Torcida Vodice: Apsurdan je pretres naših prostorija s obzirom da već duže vremena ne pratimo reprezentaciju

Za našu državu i vlast su navijači i navijačke udruge glavni problem

Torcida Vodice je izdala sljedeće priopćenje:

'U srijedu, 22.03.2017 policijski službenici obavili su pretres naših prostorija. Razlog ovog kako navode preventivnog pretresa je pronalaženje pirotehničkih i eksplozivnih tvari u cilju sprječavanja nereda na sportskim natjecanjima zbog nadolazeće utakmice Hrvatska - Ukrajina.

Apsurdan je pretres udruge KNH Torcida Vodice ne samo zbog činjenice da policijski službenici nisu ništa pronašli, nego zbog razloga koji navode: 'preventivno djelovanje prije utakmice Hrvatska - Ukrajina'. Dobro je poznato da KNH Torcida Vodice već duže vremena organizirano ne odlazi, pa čak i ne prati utakmice hrvatske nogometne reprezentacije (ako se ona tako može i nazvati) iz poznatih razloga.

Zanimljivo kako policijski službenici kao državna institucija 'upadaju' u navijačke udruge, a nemaju nikakvih indicija i sumnji za takve radnje, dok jedna druga državna institucija (sportska inspekcija) ne 'upada' u udrugu HNS (Hrvatski Nogometni Savez) koja se već više od godinu dana od stupanja na snagu odbija pridržavati zakona o sportu koji je donesen u saboru RH!

Za našu državu i vlast su navijači i navijačke udruge glavni problem, a osobe optužene za teški kriminal, korupciju kao i udruge koje se ne pridržavaju zakona nisu apsolutno nikakav problem.

Vaša reakcija na temu