Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Torcidin vlak krenuo za Zagreb

Torcidin vlak krenuo za Zagreb

Na odlasku s kolodvora pjevalo se 'mrzim Dinamo...', a policijske snage pretresle su svaki ruksak i kesu

Torcidin vlak krenuo je jutros nešto iza 9 sati za Zagreb. Najprije je napravio par metara, pa stao, ali ne zato što je netko povukao ručnu kočnicu, kao iz priče davnih dana Stipe Valente, već ga je zaustavila policija, da bi nakon par minuta krenuo prema Zagrebu.

Policija je bila baš u velikom broju, pretreslo se svakog navijača, svaki ruksak, svaku kesu s pićem...


Bengalke se nisu palile na kolodvoru, a bilo je i dosta znatiželjnika, koji su sve promatrali sa strane.

Na ispraćaj su došli i stari torcidaši, Valenta se spustio s Klisa, a zajedničku fotografiju s njim i Željkom Marićem poželio je, također navijački veteran, Ivan Balint.


Vlak je krenuo uz skandiranje navijača 'mrzim Dinamo...', a očekuje se da će se velik broj torcidaša priključiti ovoj grupi u Zagrebu, te da će Burićev Hajduk imati sjajnu podršku u Maksimiru...

Vaša reakcija na temu