Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KRAJ: Pripadnici Armade su autobusima prebačeni na Poljud

KRAJ: Pripadnici Armade su autobusima prebačeni na Poljud

Poduzete su velike mjere osiguranja

15.56 - Svi navijači Rijeke su na jugu Poljuda


14.12 - Autobusi s navijačima Rijeke su krenuli prema Poljudu

14.06 - Napunili su šest autobusa i sad će krenuti prema stadionu, a onda bi se trebali vratiti po ostale navijače


13.54 - Napunjen je prvi autobus, iz kojega ori 'mrzim splitskog Hajduka'

13.51 - Prvi navijači se ukrcavaju u autobuse, kojih je za sada pet u Sjevernoj luci

13.47 - Policija se postrojila ispred trajekta, otvorila su se vrata za iskrcaj putnika, te se svki trenutak očekuje iskrcaj, a dio policajaca je ušao na trajekt


13.45 - Policija za sada nema većeg posla...

13.35 - Sve više policije stiže u Sjevernu luku, sada je ovdje 12 kombija i oko pedesetak specijalaca. Poodsjetimo, iskrcaj navijača bi trebao biti oko 14 sati. Policija se nakazi i na punktovima oko Sjeverne luke i raskršćima na putu prema Poljudu.

12.58 - Kapetan broda je priopćio navijačima Rijeke da transfer prema Poljudu mogu očekivati oko 14 sati, a do tada ih je zamolio za strpljenje.

12.50 - Trajekt s navijačima Rijeke je pristao u Sjevernu luku. Prema nekim informacijama, tamo bi navijači na brodu trebali ostati do 13.30 ili 14 sati, kada bi autobusima bili prebačeni na Poljud. Velike su mjere osiguranja u luci...

12.31 - Navijače Rijeke pjevaju...

12.28 - Brod s Armadom je stigao u Sjevernu luku. Zapalili su desetak bengalki i dimnih. Dimne su poletjele van broda.



12.23 - Brod s Rijekinim navijačima pristat će u Sjevernu luku za nekoliko trenutka, oko njega su tri policijska glisera, a na pristaništu je mnoštvo policajaca, vatrogasaca i 20-ak novinara.

11.54 - Trajekt je prošao pored Čiova i sada se nalazi na punti Marjana...

11.35 - Na Marjanu su u pripravnosti vatrogasci, a u Vranjicu smo zatekli desetak do 15 policajaca, pojačanje je stiglo iz Imotskog, a nekolicina starijih mještana iščekuju dolazak trajekta iz Rijeke.

Oni će pristati nekih 100-tinjak metara od Vranjica, preko puta u Sjevernu luku.


11.00 - Trajekt s navijačima Rijeke trebao bi pristati u Sjevernu luku negdje oko 12.30 sati, kazao nam je to Ante Mrvica, koordinator Jadrolinije.

- Brod nije imao nikakvih problema na putu, nadamo se da će tako i ostati. Bura je jaka, ali s obzirom na veličinu broda, nije to ugrožavalo nikakvu sigurnost putnika - dodao je Mrvica.

Vaša reakcija na temu