Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Trener Brondbyja: Stadion je nevjerojatan, bit će to sjajna večer

Trener Brondbyja: Stadion je nevjerojatan, bit će to sjajna večer

Bolje da ćemo igrati s navijačima, zbog toga smo tu

Trener Brondbyja Alexender Zorniger najavio je dvoboj Hajduka i njegove momčadi, koja je na rasporedu sutra od 20.30 sati...

- Nedostajat će nam tri igrača, među njima je Pukki koji je ozlijeđen. Prijatni ljudi su nas dočekali na aerodromu, baš kao i u hotelu. Temperatura će biti visoka, ali isto će biti za obje momčadi. Mi smo profesionalci i samo gledamo kako proći u sljedeći krug natjecanja.

Odradit će Danci večeras i trening u Splitu...

- Stadion je nevjerojatan, bit će to sjajna večer.

Kazna Hajduku je ublažena, igrat će se pred publikom...

- UEFA je odlučila kako je, ne znam kako oni to rade, ali sigurno neće biti toliko navijača iz Danske kad su za to saznali tek prije dva dana. Ipak, bolje da ćemo igrati s navijačima, zbog toga smo tu, a ako nisu postupili prema pravilima neka razmisle o tome.

Kakav Brondby možemo očekivati sutra?

- Neće biti previše promjena, ako se odluče napadati imamo rješenja. Znam da će navijači prisiliti Hajduka da napadne, važno je i kako će se sudac postaviti.

Johan Larsson, desni bek Brondbyja, najavio je dvoboj:

- Hajduk je dobra momčad, utakmica je bila izjednačena. Mislim da možemo pronaći rješenja za eliminaciju Hajduka. Igramo u nedjelju protiv Kopenhagena, ali sutra je za nas najvažnija utakmica.

Vaša reakcija na temu