Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TRENER DJECE IMOTSKOG: Grubišiću, ne možeš na svoju ruku potpisivati s Dinamom, zaboravio si da je klub u Imotskom!

TRENER DJECE IMOTSKOG: Grubišiću, ne možeš na svoju ruku potpisivati s Dinamom, zaboravio si da je klub u Imotskom!

Nećemo prihvatiti da Grubišić samovoljno preda klub Dinamu - kaže Vinko Malenica

Vijest o dogovorenoj suradnji Imotskoga i Dinama kod mnogih je naišla na neodobravanje. razgovarali smo s voditeljem djece od mlađih pionira do najmanjih početnika Vinkom Malenicom...

- Predsjednik Grubišić ne može donositi odluke na svoju ruku i predati ga Dinamu, klub je ipak ugruga građana,a ne privatna firma - jasan je Malenica:

- Ako se takav ugovor potpiše, mi ćemo osnovati novi klub! Ne, u toj priči nisam sam. Ja sam već razgovarao s mnogim roditeljima djece svih uzrasta koja u klubu treniraju. Sedam godina vodim najmlađe uzraste i borim se da imaju adekvatan rad i razvoj. Nemam ništa protiv Dinama kao kluba, ali imam protiv Grubišića i takvih koji preko Dinama prikrivaju svoju nesposobnost i neznanje, koji su Imotski odveli u propast. Zbog svoje sebičnosti i bahatosti nisu vodili brigu o tome da će NK Imotski postati jedan od najomraženijih klubova u Dalmaciji. Bio sam jedan od rijetkih koji je još prije tri-četiri godine prognozirao kako će završiti suradnja sa Splitom - kazao nam je Malenica.


Dobili smo još brojne pozive nezadovoljnih Imoćana, koji tvrde da je predsjednik Imotskog Marko Grubišić donio odluku bez konzultacija s Izvršnim odborom i Skupštinom kluba.

Na kraju smo kontaktirali gradonačelnika Ivana Budalića te ga upitali za komentar cijele situacije. Situacija je dosta zamršena, je li moguće da u budućnosti u Gospinu Docu igraju dva kluba, jedan pod kontrolom Dinama, a drugi Hajduka? Budalić nam je rekao da nije dovoljno upućen u cijelu situaciju, te da će nam izjavu dati sutra.

Na kraju prenosimo i cijeli status kojega je trener djece Malenica napisao na svom Facebooku:

'Poštovani fb prijatelji, a i ostali opet tema je NK IMOTSKI: navijači,roditelji,simpatizeri, a i ostali imaju dosta upita sa stanjem u klubu jer informacije od sadašnje uprave nemaju, zašto? Da ne objašnjavam pojedinačno odlučio sam javno napisati o stanju u klubu, kao trener i bivši igrač od osnutka kluba 1991 i kao trener koji radi u klubu 7 godina s mlađim uzrastima i kao trener u seniorima 3-4 godine skupa oko 10 godina trsnerskog iskustva i naravno sam uložio u svoju trenersku edukaciju na nogometnoj akademiji Hns tako da imam UEFA A licencu i UEFA A nacionalnu za trenera vratara!

U klubu upravo radim po naputcima Hns koji ima svoje instruktore (prof.Zdravko Marić Splitsko-dalmatinski savez) i koji vode brigu o načinu treniranja nogomtaša! Kao nagrada mog rada u 1. mjesecu 2017. izabran sam za koordinatora Nogometnog centra Imotski! Sve ovo prjedsjednika i dio uprave ne zanima i ne znaju!

Stanje je tako da je uprava koja vodi klub dovela do propasti: ispadanjem vjerovatno u niži rang (što po meni i nije problem) velika dugovanja prijevoz, savez, suci, sportska oprema, radna zajednica, igrači (koji su gotovo svi napustili klub), ljudima koji su se učlanili ne daju pristupnicu, ne održavanjem skupštine, ne podnošenjem izvješća, zapuštanjem stadiona, ne saniranjem vodovodne cjevi koja je skoro pa godinu dana pukla i nabija troškove vode,nedavanjem svlačionica djeci za vrijema treninga i to po hladnom vremenu, ukidanjem sendvića itd. zaključavanjem svlačionica veteranima pred utakmicu ima toga još sad da ne nabrajam, a možemo i lako zbrojiti dugovanja oko 800000 kn,jedino što nisu unštili mlađe kategorije mlađe pionire, početnike i predpočetnike i tjedni treninzi 4-5,i velik broj upita velikih klubova igrače 2004,5,6,7,8,godište, a kadeti i juniori koji su igrali neke utakmice sa 7 igrača i tko zna kako još,ali su odigrali i hvala im na tome i nije im bilo lako trenirati na razini 5 ligaša 1-2 treninga tjedno na malonogometnom igralištu s umjetnom travom bez svlačionica itd.

Ta ista uprava i dio nje sudjelovala je u raznoraznim suradnjama i tražila platforme za djelovanje s NK Širom Brjeg, NK Grude itd. a najpoznatija suradnja je s RNK Split koja je imala svoj cilj na koji sam upozoravao u začetku same i kako ce završiti!

I sada nakon svega promašeno, devastiranog opet se traže platforme bez imalo moralnosti srama itd. i naravno našli su je s potpisivanjem suradnje Nk Imotski- nk Dinamo sa cijem preuzimanja škole nogometa bez skupštine,bez razgovora s bilo kim tko u klubu radi i djeluje voljni bez obzira na posljedice kad budu djeca igrali prvenstvo po Dalmaciji, a sve to zbog svog vlastitog interesa! Nadam se da ćemo mi sami odlučiti o ovoj situaciji i ne dozvoliti ponovo Napredak, Trimot, Agrokoku, Vinariju itd.'

Vaša reakcija na temu