Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bruno Karadža Trener Levskog Mitov: Na stadion nije moglo ući 12 naših navijača, zapaljen im je automobil, a mi ćemo eliminirati Hajduk!

Trener Levskog Mitov: Na stadion nije moglo ući 12 naših navijača, zapaljen im je automobil, a mi ćemo eliminirati Hajduk!

Šanse su 50:50

Trener Levskog Nikolaj Mitov ovako je prokomentirao poraz svoje momčadi. 

- Teška utakmica, obje momčadi imali su periode dobre igre. Šteta što smo iz našeg kornera primili gol, mislim da su i dalje šanse 50:50. Naša greška je što smo dopustili da nam Hajduk složi kontru, je li bio faul ili ne, to ne znam - rekao je Mitov i dodao: 

- Ovo je bilo prvo poluvrijeme, Hajduk ima prednost, ali drugo poluvrijeme je u Sofiji. Moja očekivanja su pobijediti i proći dalje.

Što ste naučili novo o Hajduku u dugopoljskih 90 minuta? 

- Mislim da smo naučili još neke stvari o Hajduku. Moramo biti bolji u završnici, mislim da smo to u stanju i da ćemo eliminirati Hajduk.

 U uzvratu ćete biti bez publike?  

- Ogroman minus za nas. Žao mi je navijača koji nisu ušli danas na tribine, 12 navijača nije dozvoljeno da uđu na tribine. Jučer je zapaljen automobil. Obećavam da ćemo im se odužiti dobrom igrom i da ćemo dati 200 posto. Rekao sam i jučer da bi više volio da se igralo na Poljudu, bilo bi više navijača. Šteta, nogomet se igra zbog navijača, a danas je atmosfera bila sjajna.

Vaša reakcija na temu