Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Robert Matić / hajduk.hr TRENER NAKON ŠAHTARA Siniša Oreščanin: Jako dobro smo odigrali ono što kroz treninge uvježbavamo i tražimo

TRENER NAKON ŠAHTARA Siniša Oreščanin: Jako dobro smo odigrali ono što kroz treninge uvježbavamo i tražimo

Nema euforije, ovo je samo jedna od pripremnih utakmica u nizu

Trener Siniša Oreščanin nakon visoke pobjede nad Šahtarom (4:1) nije krio zadovoljstvo, ali je također istaknuo kako je ovo samo jedna pripremna utakmica u nizu nakon koje treba ostati nogama čvrsto na tlu. 

- Zadovoljni smo prikazanim, cilj nam je bio podijeliti minutažu na dva dijela jer nam je ovaj tjedan dosta zgusnut što se tiče utakmica. Ovaj susret poslužio je svrsi, jako dobro smo odigrali ono što kroz treninge uvježbavamo i tražimo, drago mi je zbog naših momaka jer je ovo potvrda da smo na dobrom putu. Želim naglasiti da oko ovoga ne treba raditi nikakvu euforiju, moramo ostati na zemlji, pripremna je utakmica, oni su također podijelili minutažu i ovakve utakmice nam služe da iz njih izvadimo nekakve zaključke o onome što smo radili do sada - naglasio je Oreščanin pa nastavio:

- Idemo dalje dan po dan, glavni cilj nam je da do kraja tjedna svi 'preživimo', odnosno da nema nikakvih ozljeda i da odemo doma spremni i uigrani za početak prvenstva. Znači, nema nikakve euforije nakon ove utakmice, znamo da imamo dobrih stvari u momčadi, dobrih igrača, njima je ovo sigurno doživljaj, međutim ovo je samo jedna od pripremnih utakmica u nizu - zaključio je trener Bijelih. 


Vaša reakcija na temu