Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dražen Biljak / dizajnist.com Trener RNK Splita vrijeđao nakon utakmice: Igrači su ostavljali jedni druge na cjedilu, a predsjedništvo 17 mjeseci nekima nije dalo plaće

Trener RNK Splita vrijeđao nakon utakmice: Igrači su ostavljali jedni druge na cjedilu, a predsjedništvo 17 mjeseci nekima nije dalo plaće

Bili smo bolji dok nije retardirani debil objavio rezultat u Vinkovcima - kazao je Bruno Akrapović o spikeru

Trener Splita Bruno Akrapović bio je razočaran nakon poraza svoje momčadi protiv Osijeka i ispadanja u niži rang natjecanja, a za ispadanje je na koncu optužio ni manje ni više nego službenog spikera na stadionu!?

- Ljubitelj sam direktnih riječi. Bili smo bolji protivnik i čestitam protivniku na pobjedi. Bili smo bolji dok nije retardirani debil (nap.a mislio na službenog spikera utakmice) objavio rezultat u Vinkovcima, da je Cibalia izjednačila. Tada je palo u vodu sve što sam radio na motivaciji igrača.

Nastavio je vrijeđati spikera, a kada su ga upozorili da je taj čovjek koji je to napravio, ispred njega, kazao je:

- A vi ste taj debil? Ja ostajem pri tome, a mogu tvrdnje i dodatno pojasniti...

Uzvratio mu je potom i službeni spiker utakmice koji je stajao ispred njega...

- Ne treba, vaše riječi govore o vašoj kulturi - replicirao je novinar...

Udario je potom Akrapović i po igračima...

- Ostavljali su ljudi jedni druge na cjedilu, pritom mislim na pet - šest igrača, ali neću govoriti o imenima. Nisam ih otjerao jer nada umire zadnja, nadao sam se da će mi ti igrači pomoći, pa ih nisam udaljavao iz momčadi.

Nije poštedio ni vodstvo kluba...

- Očekivao sam input, prije svega financijski i od strane predsjedništva, zamislite da 17 mjeseci neki igrači nisu primili plaće.

Akrapović je pohvalio jedino sebe!?

- Fantastično sam zadovoljan odrađenim poslom,  pogotovo s obzirom na uvjete u kojima sam se našao.

Je li utakmica Cibalije i Osijeka namještena?

- Ne vjerujem da je namještana, ne sumnjam u ovaj sport. Svi ti momci se bave sportom i žive od toga. 

Ostajete li trener Splita?

- Ne ostajem, u ponedjeljak idem obitelji, radujem se susretu, zaslužio sam tri-četiri dana.

Vaša reakcija na temu