Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Antonio Jakoliš: Dalmatinac sam iz Šibenika i neću slaviti ako zabijem pogodak Hajduku!

Antonio Jakoliš: Dalmatinac sam iz Šibenika i neću slaviti ako zabijem pogodak Hajduku!

Današnji Hajduk je doveo mnogo novih imena, još uvijek se traže

Prvotimac Steaue Antonio Jakoliš je kazao:

- Lijepo je biti u Splitu, na Poljudu, mojoj drugoj kući gdje sam proveo lijepe trenutke. Vjerujem da smo dobra momčad koja može izboriti dobar rezultat i proći u sljedeću rundu.

Upitan je koji trenutak iz Hajdukova dijela karijere posebno pamti...

- To su bila neka druga vremena i veoma dobra ekipa. Najbolja i najdraža utakmica mi je bila protiv Lokomotive kući u finalu Kupa i ona će mi ostati u sjećanju.

O aktualnom sastavu je kazao:

- Današnji Hajduk je doveo mnogo novih imena, još uvijek se traže, vidim da su imali problema i s Lokomotivom, ali respektiramo ih, imaju Nižića, Caktaša, Ivanovskog, Saida... jako dobre igrače i mislim da nas sutra čeka teška utakmica.

Je li on što savjetovao treneru?

- Ja sam im pričao samo o atmosferi za koju se moraju pripremiti, a za sve ostalo nisam bio potreban jer je stručni stožer pripremio sve o igri.

Upitan je hoće li slaviti ako zabije pogodak...

- Dalmatinac sam iz Šibenika, svi znamo što Hajduk znači u Dalmaciji i mislim da bilo koji igrač protiv svog bivšeg kluba ne bi trebao slaviti taj gol. To će biti moja reakcija.

Trener Nicolae Dica je potom kazao:

- Mislim da ćemo imati tešku utakmicu protiv agresivne momčadi i ako mislimo pobijediti moramo odigrati savršenu partiju.

Govorio je i o boljim pojedincima 'bijelih', te publici...

- Hamza, Said, Ivanovski, Said, također mi se sviđao i Bašić koji je otišao... Jako dobri pojedinci. Znamo da je Torcida vruća publika, ali to ne bi trebao biti problem za nas.

Vaša reakcija na temu