Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Trener Zavrča nakon sedam Kiševih pogodaka u pripremama: 'Bit će veliko pojačanje'

Trener Zavrča nakon sedam Kiševih pogodaka u pripremama: 'Bit će veliko pojačanje'

Bivši vratar Varteksa Ivica Solomun pun je riječi hvale za 21-godišnjeg Zagrepčanina

Nogometaš Hajduka na posudbi u slovenskom prvoligašu Zavrču, Tomislav Kiš zabio je sedam golova u pet pripremnih utakmica uoči početka proljetnog dijela slovenske prve lige. Njegov trener, legendarni član i bivši vratar nekadašnjeg Varteksa Ivica Solomun pun je riječi hvale za 21-godišnjeg Zagrepčanina.

- Kiš za momčad Zavrča predstavlja veliko pojačanje. Kroz pripremno razdoblje je radio odlično, a na utakmicama je stalno zabijao te bi bilo bi izvrsno kada bi takvu formu prenio i na prvenstvene oglede. Mislim da će Tomislav ovoj momčadi dati mnogo - rekao je Solomun za službenu web stranicu kluba.

Pred petoplasiranim Zavrčom je ove nedjelje prvi susret proljetnog dijela sezone protiv pretposljednje Krke. Bit će to dvoboj u kojem će se susreti prave male hrvatske kolonije s obje strane. Za Zavrč, osim Kiša, nastupaju bivši juniori Hajduka vratar Hrvoje Ćubić i Stefan Barić, nekadašnji član Adriatica i Red Bull Salzburga Luka Bogdan, Dugopoljac Josip Balić, kao i junior Rijeke Toni Datković. Boje Krke će braniti nesuđeni hajdukovac Nikola Žižić, Damir i Danijel Rašić, te poznata HNL lica Tomislav Jurić, Antun Palić i Josip Fuček...

Vaša reakcija na temu