Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Trogir pobjednik Kupa 1. ŽMNL

Trogir pobjednik Kupa 1. ŽMNL

U kanonadi golova pobijeđen je Trilj

U finalu kupa 1. ŽMNL koje je odigrano u dvorani na Bilankuši u Solinu, ekipa HMNL Trogir u kanonadi golova deklasirala je MNK Trilj rezultatom 12:4.

Od 34. minute Trilj je igrao s igračem manje, isključen je, naime, vratar Vuković zbog igranja rukom izvan šest metara, a zbog prigovora na odluku suca s klupe je udaljen i voditelj Trilja Frane Blažević.

Nakon isključenja Trilj je pokušao doći s igračem-vratarom do povoljnog rezultata, ali Trogir je to iskoristio i dao duzinu golova Trilju i osvoijo ovogodišnji kup 1. ŽMNL Split. Pokal i medalje pobjedničkoj ekipi uručio je povjerenik natjecanja 1. ŽMNL Miroslav Dugeč.

Za HMNK Trogir nastupili su: Petar Pulić, Filip Matijaš, Antonio Repić, Deni Đuras, Luka Pavković, Toni Lekčević, File Paraman, Jakov Validžić, Ante Viljac, Jure Palada, Voditelj: Emil Kursan i Fizioterapeut: Zvonko Muštra.



Vaša reakcija na temu