Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Milan Šabić Tudora bi Lech, priča sa Svatokom je još otvorena, a sa Serticem zatvorena

Tudora bi Lech, priča sa Svatokom je još otvorena, a sa Serticem zatvorena

Još malo je do kraja prijelaznog roka

Frana Tudora bi poljski Lech iz Poznana. Tudor je protiv Lokomotive odigrao briljantnu partiju, koju je pratio i savjetnik predsjednika poljskog kluba Andrzej Juskowiak, a sad treba vidjeti hoće li se posao realizirati u finišu prijelaznog roka.

Uglavnom, Tudoru na kraju ove sezone istječe ugovor te može otići kao slobodan igrač, a ovako bi se nešto i zaradilo. Drugi dio priče je i što se oporavlja Josip Juranović koji je kapetan momčadi i inače standardni desni bek. Dileme inače ne bi bilo, ali Tudor u zadnje vrijeme igra baš sjajno...

Otvorena je priča oko stopera, Oleksandr Svatok je i dalje opcija, no (još) nije postignut dogovor oko odštete sa Zoryjom, a i on je na ljeto slobodan igrač. Zatvorena je priča Gregory Sertica, Hajduk ga ipak neće uzimati na posudbu iz Marseillea.

Vaša reakcija na temu