Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U Hajduk na mjesto stopera stiže Portugalac iz Panathinaikosa

U Hajduk na mjesto stopera stiže Portugalac iz Panathinaikosa

On bi trebao popuniti mjesto koje je ostalo upražnjeno odlaskom Lorenca Šimića u Sampdoriju

Novi stoper Hajduka trebao bi biti Nuno Reis, 26-godišnji Portugalac, koji je rođen u švicarskom Murtenu.

On je dijete Sportinga iz Lisabona, odakle je otišao na posudbu u Cercle Brugge, pa u portugalski Olhanense, da bi potom još jednom zavrtio krug preko Sportinga i posudbe u Cercle Brugge, odakle je prešao u francuski Metz, u kojemu je odigrao sezonu 2015/16, nastupivši u 29 službenih utakmica.

Iz Francuske je otišao u grčki Panathinaikos, gdje ima jesenas sedam nastupa, ali samo dva u početnoj jedanaestorici, što ne zadovoljava njegove ambicije.

Sada su svi izgledi da sportski direktor Mario Branco upravo njega dovodi u Hajduk na posudbu, nakon što je Lorenco Šimić potpisao za Sampdoriju.

Vijest je, dakako, neslužbena, ali notirajmo da je upravo Portugalac prvi izbor kao pojačanje 'bijelih' na stoperskoj poziciji. 

Vaša reakcija na temu