Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr U17: Remi Hrvatske i Engleske, Duvnjak nije realizirao jedanaesterac

U17: Remi Hrvatske i Engleske, Duvnjak nije realizirao jedanaesterac

U redovima Hrvatske igrala su i četiri hajdukovca; Škaričić, Biuk, Ćubelić i Galić

Hrvatska nogometna reprezentacija do 17 godina u drugom je kolu Elitnog kola kvalifikacija u danskom Silkeborgu remizirala (0:0) s Engleskom. Nakon pobjede u prvom kolu protiv Danske, izabranici Tomislava Rukavine s današnjim bodom nalaze se na diobi prvog mjesta sa Engleskom.

Imala je Hrvatska priliku doći do pobjede. U 30. minuti isključen je engleski vratar Moulden, a Duvnjak nije realizirao kazneni udarac. Imala je u nastavku svoje prigode i Engleska, no rezultat se nije mijenjao.

U redovima Hrvatske igrala su i četiri hajdukovca; Škaričić, Biuk, Ćubelić i Galić. U posljednjem kolu Hrvatska 27. ožujka igra u Randersu sa Švicarskom. Plasman na Europsko prvenstvo izborit će osam prvoplasiranih i sedam najboljih drugoplasiranih reprezentacija.

Hrvatska: Kovačević, Brekalo, Škaričić, Biuk (od 82. Braut), Sučić, Branšteter, Jurčec (od 54. Vasilj), Brekalo (od 82. Groznica), Ćubelić (od 68. Klarić), Galić, Duvnjak.

Vaša reakcija na temu