Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: DPH Sinj UČLANJIVANJE U KOŠUTAMA I GLAVICAMA: 'Pozivamo sve navijače Hajduka da obave svoju dužnost'

UČLANJIVANJE U KOŠUTAMA I GLAVICAMA: 'Pozivamo sve navijače Hajduka da obave svoju dužnost'

Svi koji su se dosad učlanili preko DPH Sinj za 2019. godinu, kao i oni koji to naprave do 31. siječnja ulaze u nagradnu igru za dres Hajduka

 U subotu, 19. siječnja, od 10 d0 14 sati DPH Sinj organizira učlanjivanje u Hajduk koje će se održati na dvije lokacije, u Košutama i Glavicama. Učlanjivanje u Košutama bit će u područnoj školi, a u Glavicama u caffe baru Mrkan.

Dva tima Odjela za članstvo će se pobrinuti da svi učlanjeni svoje članske iskaznice dobiju odmah po učlanjenju. Svi koji su se dosad učlanili preko DPH Sinj za 2019. godinu, kao i oni koji to naprave do 31. siječnja ulaze u nagradnu igru za dres Hajduka.

- Pozivamo sve navijače Hajduka da obave svoju dužnost i učlane se u najdraži klub - poručili su iz DPH Sinj.

Vaša reakcija na temu