Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Udruga Naš Hajduk poziva na Ćakulu s predsjednikom Kosom i članovima Nadzornog odbora

Udruga Naš Hajduk poziva na Ćakulu s predsjednikom Kosom i članovima Nadzornog odbora

Za prijavu vrijede samo članske iskaznice za 2016. godinu

Udruga naš Hajduk objavila je poziv na novu Ćakulu...

'Poštovani članovi Hajduka, sa zadovoljstvom vas pozivamo na još jednu Ćakulu, ovaj put s novim predsjednikom uprave kluba gospodinom Ivanom Kosom te članovima Nadzornog odbora Hajduka, koja će se održati u petak 3. lipnja 2016. godine s početkom u 20.00 sati u velikoj predavaonici Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu na adresi Ruđera Boškovića 32.

Prijave će se zaprimati do petka 3. lipnja 2016. godine do 12.00 sati ili do popunjenja kapaciteta dvorane koja broji 400 mjesta na mail adresu cakula@nashajduk.hr, a u prijavi trebate navesti vaše ime, prezime i broj članske iskaznice. Vrijede samo članske iskaznice za 2016. godinu.

Svi članovi koji neće moći prisustvovati Ćakuli slobodni su do srijede, 1. lipnja 2016. godine do 20.00 sati poslati svoja pitanja na mail cakula@nashajduk.hr te će ista biti postavljena na Ćakuli'.

Radujemo se Vašem dolasku.

Srdačan pozdrav,

Ivan Rilov, tajnik

Udruga Naš Hajduk

Vaša reakcija na temu