Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KRAJ: Marin Brbić više nije predsjednik Hajduka!

KRAJ: Marin Brbić više nije predsjednik Hajduka!

Neopozivu ostavku je dao predsjednik NO Ljubo Pavasović Visković, a odbor je povjerenje dao Goranu Vučeviću

17.45 - Završena je sjednica Nadzornog odbora, novi predsjednik NO-a je Slaven Marasović.

17.15 - Sastanak Nadzornog odbora je gotov, novinari čekaju da im se netko obrati.

17.05 - Goran Vučević je novinarima potvrdio da je dao ostavku.

- Ne mogu preuzeti odgovornost ostanka u klubu kada odlaze moji najbliži suradnici - poručio je Vučević.

16.55 - Sastanak Nadzornog odbora još traje, ali bez Ljube Pavasovića Viskovića i Zorana Mamića.

16.40 - Goran Vučević je, neslužbeno doznajemo, također podnio ostavku, a novi predsjednik Nadzornog odbora bit će Slaven Marasović. No, još se čeka službena objava.

15.29 - Ljubo Pavasović je obavijestio novinare da je izglasano povjerenje Goranu Vučeviću, a nepovjerenje Marinu Brbiću.

15.19 - Brbićeva smjena izglasana je 5:4 gdje su za njegov odlazak bili Šalinović, Krnić, Santini, Marinov i Marasović. Očekuje se izjava Ljube Pavasovića Viskovića.

15.08 - Marin Brbić više nije predsjednik Hajduka. Tu vijest je novinarima priopćio Zoran Mamić, koji je prvi izašao sa sjednice Nadzornog odbora. Neopozivu ostavku je dao predsjednik NO Ljubo Pavasović Visković.

14.46 - Na Poljudu se već polako okupljaju novinari, no nema nikakvih naznaka da će sastanak Nadzornog odbora bliži kraju, a kamoli da se glasalo o predsjedniku Brbiću. 

13.36 - Počeo je sastanak Nadzornog odbora na Poljudu, gdje nitko ne može prognozirati krajnji ishod. Zadnja informacija bila je da su nadzornici podijeljeni 4:4 (Pavasović-Visković, Mamić, Kosor, Andabak - Šalinović, Marasović, Marinov, Krnić) te da će presudan biti glas Guste Santinija. Dakako, još uvijek je to neslužbeno, ali u Banovini se već priča da se Brbiću itekako trese stolica. Čekamo izvješće s Poljuda.

13.32 - Ivan Rilov, tajnik udruge Naš Hajduk, je rekao:

- Na razgovoru s nadzornicima i gradonačelnikom ponovili smo svoj stav da je najvažnije djelovati sukladno Statutu i zakonu te sačuvati demokratske procese u klubu, to nema alternativu. Od nadzornika tražimo da budu odgovorni i mudri te da sve odluke koje donesu budu na dobro Hajduka. Bez obzira što se odlučilo, neka im ugled i dostojanstvo kluba budu na prvom mjestu.

13.27 - Ivo Baldasar je samo kratko kazao:

- Ovo je bio razgovor da se mene informira o stanju u Hajduku. Samo su mi dali informacije koje sam želio, a sve ostalo je na njima jer i to jest u duhu projekta i dogovora.

Na pitanje je li on zadovoljan stanjem u Hajduku, odgovorio je:

- Oni će vam to reći.

13.16 - Sastanak kod Baldasara je završen, Ljubo Pavasović Visković je poručio da nema nikakvih izjava, nadzornici su otišli prema Poljudu, a čeka se obraćanje gradonačelnika Splita.

13.10 - Doznajemo da gradonačelnik Baldasar već u 13.45 ima zakazan susret s ministrom pomorstva, prometa i infrastrukture Olegom Butkovićem, tako da do tada ovaj sastanak treba završiti.

12.56 - Novinari su pušteni u salu na drugom katu Banovine, što bi moglo značiti da će im se uskoro netko obratiti.

12.31 - Notirajmo da je kod Baldasara prisutno svih devet članova Nadzornog odbora.

12.30 - Sastanak je počeo.


12.26 Predstavnici udruge Naš Hajduk i Torcide ušli su na ulaz sa strane Zapadne obale.


12.20 - Došao je i Denis Kosor. Vidjeli smo i Anthonyja Marinova, a malo poslije njega zajedno su stigli Ljubo Pavasović Visković, Marin Brbić i Vinko Radovani.


Fotoreporteri su zamolili Pavasovića Viskovića za sliku, a on je odgovorio:

- Nismo ovdje došli pozirati.


12.14 - Stigao je i Zoran Mamić, a malo zatim i Jako Andabak.

- Rano je još za bilo kakve izjave - kazao nam je Andabak.


12.10 - Na sastanak s gradonačelnikom Ivom Baldasarom zajedno su došli Nikica Krnić, Ante Šalinović, Slaven Marasović i Guste Santini.

Vaša reakcija na temu