Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović KRAJ Hajduk pobijedio Vinogradar rezultatom 3:0, Balić dvostruki strijelac i asistent

KRAJ Hajduk pobijedio Vinogradar rezultatom 3:0, Balić dvostruki strijelac i asistent

Hajduk se ukupnim rezultatom 6:0 plasirao u polufinale Kupa Hrvatske

Hajduk: Kalinić,  Milović, Maloča, Vršajević, Caktaš, Balić, Mezga, Jozinović, Maloku, Milevski

Vinogradar: Jurić-Bare, Vukić, Kahrimanović, Palčić, Povrženić, Tomić, Mačešić, Galić, Domjančić, Abramović, Gavarić

0 - Hajduk će u utakmicu protiv Vinogradara krenuti s tri stopera, zadnji red će činiti trojac Maloča, Milović i Nižić.

1. - Utakmica je počela, Hajduk je prvi krenuo s centra.

4. - Prvi udarac iz kuta za 'bijele' je izveo Caktaš, Milović je pucao glavom, ali lopta je otišla iznad gola gostiju.

6. - Vršajević je ubacio s desne strane prema Milevskom, loptu je ispred njega izibo vratar gostiju Jurić-Bare i tako otklonio opasnost.

10. - Sumnjiva situacija u kaznenom prostoru Hajduka, Tomić je pucao iz okreta s desetak metara iskosa, lopta je pogodila nekoga u obrani 'bijelih', gosti su tražili najstrožu kaznu, ali sudac je odmahnuo rukom i pokazao da se igra nastavi.

12. - Hajduk vodi 1:0! Balić je prekrasnom dijagonalom s centra uposlio Jozinovića, a on je prisebno smirio loptu i s 12 metara matirao gostujućeg vratara za vodstvo Hajduka.

19. - Tomić se opet našao u šesnaestercu domaćina, riješio se Jozinovića, a njegov udarac je blokirao Maloča te je lopta završila u korneru.

26. - Hajduk vodi 2:0! Hajdukov dvojac virtuoza Milevski-Balić je odigrao izvrsnu akciju, Ukrajinac je lob loptom proigrao Balića, a mladi hajdukovac je 'špicom' gurnuo loptu ispod vratara gostiju za povećanje vodstva 'bijelih'.

34. - Igra se uglavnom vodi na sredini terena, Hajdukovci kontroliraju zbivanja na terenu, ali uz tek pokoji ozbiljniji pokušaj da ugroze vrata Vinogradara.

42. - Balić je odlično dugom loptom proigrao Vršajevića, koji nije uspio u sredini pronaći Milevskog pa je tako obrana Vinogradara loptu poslala u korner.

45 + 1. - Kraj prvog poluvremena.

46. - Počelo je drugo poluvrijeme, u sastavu Hajduka su obavljene dvije zamjene, iz igre su izašli Milevski i Caktaš, a igri su Vuković i po prvi put u dresu 'bijelih' Ruslan Gurbanov.

48. - Gurbanov nije uspio iskoristiti jednu gužvu u šesnaestercu Vinogradara i tako je propusti u prvim minutama na terenu zabiti prvijenac za Hajduk.

57. - Hajdukovci su krenuli u jednu obećavajuću kontru, lopta je stigla do Gurbanova, međutim on je zamalo zakasnio uposliti Balića i pomoćni sudac je podigao zastavicu zbog zaleđa.

60. - Vuković je idealno proigrao Malokua, on se sjurio sam prema vrataru gostiju, ali njegov udarac s 10 metara je istrčali Jurić-Bare zaustavio i odbio do Gurbanova koji glavom nije uspio zatresti mrežu.

62. - Hajduk vodi 3:0! Vratar Vinogradar je pogrješio pri ispucavnju lopte koja je došla do Balića, a on je s 20 metara iskosa s lijeve strane prebacio cijelu obranu gostiju i od stative se njegova lopta ušuljala u mrežu.

64. - Balić je izašao s terena uz velike ovacije s tribina, zamijenio ga je Vlašić.

69. - Zamjena u sastavu Vinogradara, Samardžić je ušao umjesto Povrženića.

72. - Nižić je proigrao na desnoj strani Vršajevića koji je ušao u šesnaesterca gostiju, ali njegov ubačaj hvata vratar Jurić-Bare.

80. - Opet je Vršajević povukao preko desne strane, dobro ga je uposlio Maloku, ali Jurić-Bare još jednom pravodobno istrčaje i hvata tu loptu. 

86. - Ritam utakmice se u potpunosti izgubio, dojam je kako svi akteri na terenu čekaju posljednji sudčev zvižduk.

88. - Posljednja izmjena u redovima gostiju, Španić je ušao umjesto Mačešića.

89. - Vlašić je nakon ubačaja iz kuta pucao s vrha šesnaesterca, ali njegov udarac je ostao u bloku obrane Vinogradara.

90. - Igrat će se dvije minute sudačke nadoknade.

90 + 3. - Kraj utakmice.

Vaša reakcija na temu