Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
UŽIVO IZ ZADRA U videu pogledajte što je rekao otac pokojnog Hrvoja Ćustića

UŽIVO IZ ZADRA U videu pogledajte što je rekao otac pokojnog Hrvoja Ćustića

Heroj jučerašnje utakmice protiv Danske je vratar hrvatske reprezentacije Danijel Subašić

13.01 - Popričali smo sa Svetkom Ćustićem, ocem Hrvoja Ćustića...


12.50 - Evo nas ispred kuće u kojoj je odrastao Hrvoje Ćustić u Murvici.


12.21 - Evo što kažu Danijelovi roditelji...


12.10 - Od skromnih roditelja obično budu takvi velikani. Cijela zgrada je navijala, ovdje je sve gorilo - kazala je susjeda Karolina Radović.


12.00 - Danijel je bio uporan, sam se budio, nije mu sat trebao, sam je sebi kopačke čistio. Nisam mogla očekivati da će biti heroj nacije, ali sam se nadala uspjehu jer je naporno radio - rekla je majka.


11.51 - Sigurno možemo stići do finala - poručuju Subašići.

11.38  - Neopisiv je osjećaj i gotovo. Pala je i pokoja suza. Danijel je super, teško je takvog sina imati. Nije on od slave, ne voli kafiće, kocku i ne pije. Počeo je igrati već sa šest godina, a kada je imao deset falio im je golman, a on je pitao može li stati na gol. Kako je tada stao, više se nije micao - rekao je tata.

11.34 - Nikad ja u klubu nisam trenirao nogomet, čuvao sam ovce, živio na selu. Ali dolazio sam gledati Hajduka - kazao je otac Jovo.

- Išao je na Hajduka i kad je bio kruha gladan, njih četvorica bi se dogovorili pa u Split - dodala je supruga

11.30 - Nisam mogla gledati. Još od jednog davnog sudara kada je ostao ležati ja ne mogu gledati utakmice. Povirila sam kroz prozor i vidjela da je počela fešta, tada sam se uključila - rekla je Danijelova majka Boja.

11.27 - Ušli smo u dom Subašićevih pored Zadrova stadiona.


11.00 - Došli smo u Zagrad, selo od 15 kuća iz kojega su Subašićevi. Njegovih roditelja nije bilo doma pa smo popričali sa susjedom...





Vaša reakcija na temu