Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
UŽIVO IZ VINKOVACA: Na stadion ulazi Ivan Kos i zauzima mjesto na tribini

UŽIVO IZ VINKOVACA: Na stadion ulazi Ivan Kos i zauzima mjesto na tribini

Jedan jedini WC postavljen je za sve navijače i navijačice Hajduka

18.37 - Na stadion ulazi Ivan Kos i zauzima mjesto na tribini, nije išao u ložu.


18.23 - Navija se na stadionu...



17.51 - Mario Pašalić je došao na stadion.

17.45 - Zdravko Mamić se srdačno pozdravio s Marijanom Kustićem, Antom Kulušićem, Damirom Vrbanovićem i cijelom svitom iz HNS-a kod koje očito još uvijek nije izgubio stari tretman.

17.41 - Na službeni ulaz je automobilom stigao Zdravko Mamić, kojemu se sudi u nedalekom Osijeku.


17.30 - Evo jednog videa iz Đakova, gdje su se navijači s Ivom Begom zagrijavali za utakmicu...


17.25 - Dolazak velike grupe Hajdukovih navijača...


17.21 - Momčad Hajduka je upravo stigla na stadion.


17.17 - Navijači Hajduka javljaju da prva grupa ulazi, sve ih izuvaju na dva iskidana kartona.


17.11 - Ovo je jedini WC predviđen za sve navijače Hajduka. I navijačice.


17.06 - Trenutno se osjećamo kao u Maksimiru jer je očito da je sektor predviđen za službene osobe i press, ujedno i ulaz za dio Dinamovih simpatizera.


17.01 - Ispred nas stižu autobusi s navijačima Dinama, a s mjesta gdje su navijači Hajduka nam javljaju da je dopremljen jedan WC u 16.50 sati.


16.57 - Ispred stadiona srećemo puno poznatih lica, tu su bivši trener Hajduka II Marko Lozo, zatim instruktor NSŽSD-e Zdravko Marić i vratar Hajduka iz vremena kada je osvojen Kup 1991. Vatroslav Mihačić.


16.25 - Policija je urgirala i zatražila od redara da puštaju nazad.


15.35 - Dakle, nigdje nema WC-a, na stadion se ne može, a ako odeš kupiti piće ne možeš nazad do auta.

15.30 - Javljaju nam navijači Hajduka da se s parkinga pored stadiona može u 'fan zonu' ispred stadiona, ali kad uđeš nema natrag. Ni na jednom ni na drugom mjestu nema WC-a, a u 'fan zoni' barem ima vode.


15.03 - Velike su policijske kontrole na svim ulazima u Vinkovce, nas je zaustavilo na putu iz Vukovara, ali primijetili smo i da se propuštaju automobili s tablicama slavonskih gradova. Nas su nakon nekoliko pitanja pustili dalje...

14.08 - Ponovno smo nazvali Domagoja Džigumovića, glasnogovornika PU vukovasko-srijemske, da provjerimo ima li policija saznanja o nekakvim incidentima.

- Nema nikakvih novosti, sve je u redu, nisu zabilježeni nikakvi incidenti - rekao nam je Džigumović.

13.31 - Hajdukova delegacija položile je danas vijence na stadionu Cibalije te na Trpinjskoj cesti, pored spomenika Blage Zadre i Spomen doma hrvatskih branitelja.



12.53 - Mario Pašalić, kojega je Zlatko Dalić iznenađujuće izostavio s popisa reprezentativaca za Rusiu, krenuo je sa svojim prijateljima navijati na finale Kupa. U ovo trenutku upravo prolaze Zagreb...



12.03 - Navijače Hajduka srećemo na svakom koraku. Sreli smo ih i pored spomenika heroju Jeanu Michelu Nicolieru, na kojemu je zabilježena njegova izjava: 'Ja sam kao dragovoljac došao u Vukovar. To je moj izbor i u dobru i u zlu'


11.22 - Na štandu ispred spomen-obilježja Ovčara Božo prodaje zastavice Hajduka i Dinama jednu pored druge.

- Podrijetlom sam iz Širokog Brijega, bio sam ovdje u ratu zapovjednik voda na Trpinjskoj cesti - rekao nam je, a na pitanje za koga navija je odgovorio:

- Za Zrinjski i hrvatsku reprezentaciju!


11.05 - Hajdukov šal i na Ovčari...


10.33 - Na Trpinjskoj cesti smo ispred Spomen doma hrvatskih branitelja sreli hajdukovca Luku s pratiteljima i domaćim Vukovarcima koji su pričali o događanjima u Domovinskom ratu. Na ovoj cesti su uništena 83 oklopna vozila, a splitska je ekipa razvila Hajdukovu zastavu na spomeniku 'Groblje tenkova'.


10.20 - Igrači Hajduka u Vukovaru odrađuju aktivacijski trening.


9.54 - Policija je već zatvorila cestu na prilazu stadionu Cibalije.


9.30 - Hajdukova delegacija odbila je zajednički ručak s predstavnicima HNS-a i Dinama. Hajduk će u sklopu protokola otići na prijem kod gradonačelnika Ivana Bosančića i župana Bože Galića, ali neformalno druženje sa čelnicima i članovima Izvršnog odbora HNS-a, te vodstvom Dinama, ne dolazi u obzir.


9.12 - Do sada nisu zabilježeni nikakvi incidenti u Vinkovcima, sve teče mirno - rekao nam je Domagoj Džigumović, glasnogovornik PU vukovasko-srijemske.

Pitali smo ga jesu li po ulicama primijećene već veće grupe navijača Hajduka i Dinama, a on nam je odgovorio da još uvijek nisu.

Vaša reakcija na temu